Sohbet Sohbet köşesi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Güzel haber bu. Bu arada Super Wallpaper desteği gelmeyecek sanırım bizim cihaza bildiğim kadarıyla ama ben Mıuı 11 itibariyle Google duvar kağıtları içerisinden destekli ve hali hazırda betası gelmiş başka cihazlardan alınma video format dosyalarıyla bu işi halletmiştim eğer bizim cihazlara gelmese bile o yöntem ile kullanılır diye düşünüyorum. Peki bu betayı şimdi kurabilme şansım varmı benim hocam ?
Kurabilirsiniz fakat benim tavsiyem EU beta ya da MiRoom gibi romları kurmanız. Çin beta sizi tatmin edemeyebilir hocam

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Kurabilirsiniz fakat benim tavsiyem EU beta ya da MiRoom gibi romları kurmanız. Çin beta sizi tatmin edemeyebilir hocam

Doğru hocam. Uzun süreli kullanım değil senaryom çok merak ettim bir test edip yükleyip geri döneceğim yedek alarak benim en çok hoşuma giden o bildirim çubuğunu indirince yapılmış olan dizayn oldu birde telefon hakkında kısmındaki animasyonlar, pil durum göstergeleri çok iyi olmuş vallahi bi çıksada tam kararlı şöyle güzel güzel kullansak.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Doğru hocam. Uzun süreli kullanım değil senaryom çok merak ettim bir test edip yükleyip geri döneceğim yedek alarak benim en çok hoşuma giden o bildirim çubuğunu indirince yapılmış olan dizayn oldu birde telefon hakkında kısmındaki animasyonlar, pil durum göstergeleri çok iyi olmuş vallahi bi çıksada tam kararlı şöyle güzel güzel kullansak.
MIUI 11 için yeni kontrol panelinin modu çıktı hocam bunları da deneyebilirsiniz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
StreX hocam ile her hafta bakıyorduk çıkacak mı acaba diye bugün geldiğini görmek güzel oldu. Bu kadar süre geçtikten sonra bakalım muhteşem stabilite olmalı 1 aydır stabil olsun diye uğraşıyordu ekipler haha--haha--
Hocam rom o kadar stabil o kadar stabil ki, o kadar olur haha-- haha--

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Birde benim bildirimler çok geç geliyor ya cihazda ama mıuı 11 de herkeste varmış sanırım bilmiyorum öyle mi arkadaşlar mesela biri bana mail atıyor mail geleli 10 dakika oluyor ama bildirim 5 dakika sonra geliyor adam arıyor kardeşim mail attım ama hiç kale almıyorsun diye akıllı saatimden görüyorum ancak onuda takmadığım zaman yandık :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
StreX hocam ile her hafta bakıyorduk çıkacak mı acaba diye bugün geldiğini görmek güzel oldu. Bu kadar süre geçtikten sonra bakalım muhteşem stabilite olmalı 1 aydır stabil olsun diye uğraşıyordu ekipler haha--haha--
Bir an inanamadım fake sandım :D

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Benim tek istediğim bir önceki sayfada da belirttiğim gibi şu bildirim sorununun düzelmesi olacak bildirimler çok geç geliyor ya ağda felan sıkıntı yok yada mobil veride ama çözemedim hatta bunun üzerine sıfırlamışlığımda oldu cihazı ama aynı gene birkaç kez farklı romda denedim mesela indo kurdum yaklaşık 1 ay kullandım onu sonra geri globale dönmüştüm acaba bundanmı diye ama globaldede aynısını yaşadım. Mıuı 12 de inşallah böyle birşey yaşamayız, hatta yaşadığım genel sorunmu benim uygulamalar yada ayarlardanmı bilmiyorum 5 dakika sonra geliyor bildirim. Uygulama ayarlarını sıfırladım denedim felan çok şey ettim ama çözemedik onu.

Üst Alt