Selamlar herkese, Telefona gelen miui 11 güncelleme uyarısını nereden kapatabilirim... Sinir bozmaya başladı.![]()
Bilgilendirme için teşekkürler, ana ekran ve bildirim çubuğundaki uyarı gitti ama telefon hakkında bölümündeki gitmedi, gerçi önemli değil artık, ana ekranda gözümüze görünmesin yeter.Ayarlar - Uygulamalar - Sistem Güncelleme - Bildirimler - Bildirimleri Göster - Hayır
Birde eğer bildirim tekrar gelirse o bildirimi sağa doğru kaydırdığınızda ayarlar simgesi çıkar ona dokunun Güncelleyecinin ayarları açılır oradan da bildirimleri kapatabilirsiniz.
Güncelleyin ve rahatlayın hocamSelamlar herkese, Telefona gelen miui 11 güncelleme uyarısını nereden kapatabilirim... Sinir bozmaya başladı.![]()
Bunu yazacağını tahmin etmiştim hocam, sağolasın... Kıytırık bir güncelleme ile telefonun şu anki performansınından ödün veremem şahsen aptallık olur.Güncelleyin ve rahatlayın hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, beğenmezseniz, dönersinizBunu yazacağını tahmin etmiştim hocam, sağolasın... Kıytırık bir güncelleme ile telefonun şu anki performansınından ödün veremem şahsen aptallık olur.![]()
Dönecek bilgim yok, tek telefon olması sebebiyle rom atma işlemine cesaret edemiyorum... Cesaretle başına geçsem belki becerebilirim ama şimdilik iyi böyle.Estağfurullah hocam, beğenmezseniz, dönersiniz
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yardımcı olurum hocam, merak etmeyinDönecek bilgim yok, tek telefon olması sebebiyle rom atma işlemine cesaret edemiyorum... Cesaretle başına geçsem belki becerebilirim ama şimdilik iyi böyle.![]()