Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bir kaç hafta önce cihazlarına ( sanki olmaması büyük bir eksiklikmiş gibi ) miui11 gelmesi için neredeyse güncelleme duasına çıkan bir çok insanın, bugün yok cihazım kapandı, yok uygulamalar durduruldu, yok şarjım dayanmıyor gibi feryat figan bağrışmalarını gördükçe veliazak dostumuza artık hak vermeye başladığımı itiraf etmeliyim. 8=)facepalm~~
Tabii bu sözüm global rom kullanıcılarına... Custom rom kullananlar bir şekilde başının çaresine bakıp problemlerine çözüm üretebiliyor.mm~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir kaç hafta önce cihazlarına ( sanki olmaması büyük bir eksiklikmiş gibi ) miui11 gelmesi için neredeyse güncelleme duasına çıkan bir çok insanın, bugün yok cihazım kapandı, yok uygulamalar durduruldu, yok şarjım dayanmıyor gibi feryat figan bağrışmalarını gördükçe veliazak dostumuza artık hak vermeye başladığımı itiraf etmeliyim. 8=)facepalm~~
Tabii bu sözüm global rom kullanıcılarına... Custom rom kullananlar bir şekilde başının çaresine bakıp problemlerine çözüm üretebiliyor.mm~~

Kesinlikle katılıyorum hocam, hem size hem de Sayın veliazak hocama

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam, sizin cihaz güncelleme alıyor mu ki

Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik hocam... giggle~~ Ben muhabbeti başlatan halilgurbuz un yalancısıyım... Alacakmış...

Güne kötü başladım ya protein tozundan zehirledim çok fena istifra ettim iş yerinde. Hala kendime gelemedi midem hiç bir şey yiyemiyorum.. :(

Büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Tespitlerimim, önerilerimin kaynağı bu forum hocam... Ve yazılan çizilenlere göre, 3 yıldır tek tespitim var güncelleme ve garanti Xiaomi'de bomboş şeyler...

Skorpi hocam gibi canı sıkıldıkça rom değişimi yapabilenler için tespitlerim %20 geçerlidir... ;)

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Güne kötü başladım ya protein tozundan zehirledim çok fena istifra ettim iş yerinde. Hala kendime gelemedi midem hiç bir şey yiyemiyorum.. :(
Hocam geçmiş olsun rabbim acil şifa versin.
Acaba son kullanma tarihi felan mı geçti tozdan neden zehirlendiniz ki?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik hocam... giggle~~ Ben muhabbeti başlatan halilgurbuz un yalancısıyım... Alacakmış...

Büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Tespitlerimim, önerilerimin kaynağı bu forum hocam... Ve yazılan çizilenlere göre, 3 yıldır tek tespitim var güncelleme ve garanti Xiaomi'de bomboş şeyler...

Skorpi hocam gibi canı sıkıldıkça rom değişimi yapabilenler için tespitlerim %20 geçerlidir... ;)
Öncelikle gerçekten şu an hangi cihaza sahip olduğunuzu bilmiyorum yada unutmuş olabilirim, ikincisi ben canım sıkıldıkça, rom değişimi yapmıyorum, İstikrarlı bir şekilde EU Beta dayım ve sadece haftalık güncelleme yapıyorum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Öncelikle gerçekten şu an hangi cihaza sahip olduğunuzu bilmiyorum yada unutmuş olabilirim, ikincisi ben canım sıkıldıkça, rom değişimi yapmıyorum, İstikrarlı bir şekilde EU Beta dayım ve sadece haftalık güncelleme yapıyorum

EU beta, custom rom kullanmak isteyenler için benzersiz bir nimettir hocam. Her hafta güncelleme alması da provitamin b5 li Bepanthol etkisi verir.
Yani isteyen faydalanır istemeyen uzak durur. Neticede bu bir tercih meselesi, öyle değil mi? 8=) giggle~~

Üst Alt