Sohbet Sohbet köşesi

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı işler olsun inşallah her şey gönlümüzce olsun işimiz gücümüz rast gitsin inşallah Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı işler olsun inşallah her şey gönlümüzce olsun işimiz gücümüz rast gitsin inşallah Selam ve dua ile Allah'a emanet olun
Aleyküm selam Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah...

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Günaydın hayırlı sabahlar..
Size bu aralar olan bir telefon hırsızlığından bahsetmek istiyorum. Yanınıza motorlu biri geliyor. Kontağı kapatmıyor ve motordan inmiyor. Kayboldum arkadaşımı aramam lazım gibi bir yalan söyleyip telefonunuzu kullanmak istiyorlar. Sizde verince gaza basıp kaçıyorlar. Bu tuzakla arkadaşım telefonunu kaptırdı. Forumda bir çok kişi 2000 tl den aşşağı telefon kullanmıyor. Bilgilendirmek istedim tuzağa düşmeyiniz. İyi forumlar.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Günaydın hayırlı sabahlar..
Size bu aralar olan bir telefon hırsızlığından bahsetmek istiyorum. Yanınıza motorlu biri geliyor. Kontağı kapatmıyor ve motordan inmiyor. Kayboldum arkadaşımı aramam lazım gibi bir yalan söyleyip telefonunuzu kullanmak istiyorlar. Sizde verince gaza basıp kaçıyorlar. Bu tuzakla arkadaşım telefonunu kaptırdı. Forumda bir çok kişi 2000 tl den aşşağı telefon kullanmıyor. Bilgilendirmek istedim tuzağa düşmeyiniz. İyi forumlar.
Güzel bir uyari umarım böyle bir dolandırıcılık ile kimse karşilaşmaz Teşekkürler uyarínız için

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen