Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Polis yurtdışına kaçak insan taşıyan kamyon şöförüne sorar:
" Ne var kamyonda?"
Şöför cevap verir. " Mal var...".
Tam o sırada kamyonda ki kaçaklardan biri kafasını kaldırır ve öfkeyle" Sen kime mal diyorsun lan.. " diye bağırır.
Polis adama döner." E hani mal vardı? "
Şöför içini çekerek cevap verir." Mal olmasa kafasını çıkarır mı memur bey? "

Haftasonunuzun güzel, mutlu ve sağlıklı geçmesi dileklerimle...
Hayırlı sabahlar.

muhammetfatih12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Ben bunu farklı amaçla açmıştım aslında... Başlarda Günaydın diyordum ama katılan olmuyordu, sonra fıkralar vb şeyler denedim, yine katılım yok gibiydi... Şimdilerde ise her sabah sadece 5-10 kişi birbirimize günaydın diyoruz... Ben artık tıkandım açıkçası, Siz ve sizin gibi daha nice gençlerden bu sayfayı farklı şekilde kullanmak ve yararlanmak adına öneri ve fikirler bekliyorum, haydi gençler ve kendini hala genç hissedenler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hayırlı geceler teşekkürler...
rica ederim

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
18 yıl kullandim.. sonra beynime giden damarlardan birisi tıkandı.. o noktaya bir süre düzgün kan gitmedi. Ameliyat falan olmadım ama bayağı ağrı sızı çektim. Sebebi tam olarak bulunamadı ama taburcu olup ayağa kalktığımda sigara içmeyi bırakmış bulundum. Aklıma gelmiyor değil ama 24 saatlik günün belki 1 dakikasında canım sigara çekiyor sonra güne devam ediyorum ve doğal olarak geçiyor..
Geçmiş olsun tamamen bıraktıysanız ne mutlu sevinirim. İnşallah bırakabilirim ben desteksiz olmayacağını düşünüyorum kendimde (hayatta bazı özel şeyler aile vsvs olumsuz yönde gidiyor) destek içinde champix adında ilaçla bırakabileceğimi düşüyorum ( araştırmalarıma göre çoğu tıryaki bırakmış) ( bunun bir alt ilacı zyban ile 12 gün bıraktım ilaç yan etki yaptı ilacı bırakıp yine sıgara ya yenik düştüm) şimdi champix ilacını hastaneden almaya çalışıyorum edirne de 10 aydır hastaneye gelmiyor. Eczanede 400 TL olmazsa biriktirip eczaneden ilacı almayı düşünüyorum. Şuan tek isteğim şu Sıgarayı bırakmak günde 2 paket hem sağlığıma hem cebime zarar. Hayırlısı.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Erdem388 umarım bırakırsınız hocam, bende içiyorum ama bırakmak gibi bir derdim yok maalesef :) günde 2 paket çok fazla öyle böyle değil.. Ben günde 6--7 tek içiyorum hatta içmediğim günler bile oluyor.. Bol şans diyeceğim ama bu işi şansa bırakmak çok saçma olur, Yüce Rabbım o azmi ve gücü size versin inşallah.

Lordteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kuzey
Cihazım
İphone 8 Plus
Konular
5
Geçmiş olsun tamamen bıraktıysanız ne mutlu sevinirim. İnşallah bırakabilirim ben desteksiz olmayacağını düşünüyorum kendimde (hayatta bazı özel şeyler aile vsvs olumsuz yönde gidiyor) destek içinde champix adında ilaçla bırakabileceğimi düşüyorum ( araştırmalarıma göre çoğu tıryaki bırakmış) ( bunun bir alt ilacı zyban ile 12 gün bıraktım ilaç yan etki yaptı ilacı bırakıp yine sıgara ya yenik düştüm) şimdi champix ilacını hastaneden almaya çalışıyorum edirne de 10 aydır hastaneye gelmiyor. Eczanede 400 TL olmazsa biriktirip eczaneden ilacı almayı düşünüyorum. Şuan tek isteğim şu Sıgarayı bırakmak günde 2 paket hem sağlığıma hem cebime zarar. Hayırlısı.

Champix ilaç işine yarayacaktır fakat bazı yan etkileri var (Parşomen gibi kutusunda olan yan etkilerden bahsetmeyeceğim kendi yaşadığım olaylardan bahsedeceğim.) Öncelikle ilk 3 4 gün kullandığında ee ben hala sigara kullanıyorum faydası yok diyip ilacı bırakma sakın. Ortalama 14. güne geldiğinde sigaraları yakıp 2 duman çektikten sonra söndürdüğünü fark edeceksin. Ardından canın sigara çektiğinde o söndürdüğün sigaradan devam etmeni tavsiye ediyorum. Ağır bir tad oluyor biliyorsunuzdur, her duman çektiğinizde mideniz bulanacaktır. 2 Fırt sonra tekrar söndürmeniz gerekecek çünkü içemeyeceksiniz. Ortalama 17 - 20. günde ise sigara dumanı olan yerlerde duramayacaksınız aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi gibi hissiyatlar olacak. (Korkmayın şizofreni falan değil midenizi bulandırıyor ilaç) Ortalama 24. günde falan bırakırsınız.

Ha bide kullanırken iştahsızlık, midede ezilme açlık hissi gibi, yemek yiyememe gibi problemler yaşayabilirsin. Bende öyle olmuştu.

Bu ilacın görevini şu örnekle açıklayabilirim. " Beni yutmak kolay, sonrasında sigara içmeyi hele bir dene neler yapacağım ben sana" :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Champix ilaç işine yarayacaktır fakat bazı yan etkileri var (Parşomen gibi kutusunda olan yan etkilerden bahsetmeyeceğim kendi yaşadığım olaylardan bahsedeceğim.) Öncelikle ilk 3 4 gün kullandığında ee ben hala sigara kullanıyorum faydası yok diyip ilacı bırakma sakın. Ortalama 14. güne geldiğinde sigaraları yakıp 2 duman çektikten sonra söndürdüğünü fark edeceksin. Ardından canın sigara çektiğinde o söndürdüğün sigaradan devam etmeni tavsiye ediyorum. Ağır bir tad oluyor biliyorsunuzdur, her duman çektiğinizde mideniz bulanacaktır. 2 Fırt sonra tekrar söndürmeniz gerekecek çünkü içemeyeceksiniz. Ortalama 17 - 20. günde ise sigara dumanı olan yerlerde duramayacaksınız aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi gibi hissiyatlar olacak. (Korkmayın şizofreni falan değil midenizi bulandırıyor ilaç) Ortalama 24. günde falan bırakırsınız.

Ha bide kullanırken iştahsızlık, midede ezilme açlık hissi gibi, yemek yiyememe gibi problemler yaşayabilirsin. Bende öyle olmuştu.

Bu ilacın görevini şu örnekle açıklayabilirim. " Beni yutmak kolay, sonrasında sigara içmeyi hele bir dene neler yapacağım ben sana" :)
Yazınızı eski bir o sağlığa zararlı maddeyi ilkokul 5.ci sınıfta başlayıp 53 yasinda bir Temmuz günü Aldığım Domates sandığını tasiyamama sonucu anında cebimde olan paketini bir hışımla yere atıp üzerinde ayağı mla ezerek bugüne dek ağzıma almama sürecine başlamış oldum .Evet..günde 5 paket kullanan biri olarak bırakamam dediğim maddeyi bıraktım hiçte eksikliğini aramadım bir faydasinida kullanırken.görmedim.İnaniyorumki.sizde ve içenler bir gün mutlaka benim gibi mutlu sonucu yaşarlar.Yeterki Allah'ın bize verdiği.O organı kullanırken.Lütfen bu konuyu da gündeme alalım.Size ve sizin durumunuz da olanlara o sağlıklı madddesiz mutlu bir hayat diliyorum.
Sevgiler...

Üst Alt