Nasıl bir gaz vermiş olabileceğimi bilmemekle birlikte, hayırlı olsun... WhatsApp ın açılmaması konusunda Sayın XiaoMiu hocamın mutlaka bir çözüm önerisi vardır inşallahHayırlı sabahlar.skorpi hocam gazına geldim dün XiaoMiu hocamla (Allah razı olsun) eu.stabil rom attık(mi 6) WhatsApp açılmıyor sürümünün eski güncel olanı indir diyor.
Tema kullanıyor msunuz varsayılan temayı yapın düzelecektir bende aynı hatayı almıştım.Hayırlı sabahlar.skorpi hocam gazına geldim dün XiaoMiu hocamla (Allah razı olsun) eu.stabil rom attık(mi 6) WhatsApp açılmıyor sürümünün eski güncel olanı indir diyor.
Aminnnnn İnşallah, kolay gelsinGünaydın herkese, iyi bir hafta sonu olsun, benim gibi çalışanlara da allah kolaylık versin.![]()
Nasıl bir gaz vermiş olabileceğimi bilmemekle birlikte, hayırlı olsun... WhatsApp ın açılmaması konusunda Sayın XiaoMiu hocamın mutlaka bir çözüm önerisi vardır inşallah
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet hocam tema var deneyeceğim hayırlı günlerTema kullanıyor msunuz varsayılan temayı yapın düzelecektir bende aynı hatayı almıştım.
Teşekkürler hocam dediğniz gibi olduEn iyi rom pili en uzun giden rom diye meth edince ee bir de yenilik sevme kurcalama sevdası bende topu size attım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam tema var deneyeceğim hayırlı günler