Redmi Note 7 düşündüm hocam ve aldım. Çok hoş bir cihaz memnun bıraktı.Ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hocam. Skorpi ye katılıyorum. Tanışmak iyi olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Max3 ün yerine ne düşünüyorsunuz hocam? Mi9 mu yoksa yeni çıkacak K20 pro mu?
Hayırlı olsun hocam bricksiz ve arızasız kullanın inşallahRedmi Note 7 düşündüm hocam ve aldım. Çok hoş bir cihaz memnun bıraktı.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sanki Abdülhamit hocama şöyle sağlam bir amiral gemisi yakışır diye düşünmüştüm.Redmi Note 7 düşündüm hocam ve aldım. Çok hoş bir cihaz memnun bıraktı.
Çok teşekkürler hocam. MIUI cihazlar biliyorsunuz arayüz ve performans konusunda amiral de olsa orta/alt segmentte olsa iyiler. Benim de oyun oynadığım vs. olmadığı için normal kullanımda da aşırı performansa ihtiyacım pek olmuyor. Ve bir Xiaomi/MIUI aşığı olduğum için hoşuma giden denemek istediğim cihazları bu şekilde denemiş oluyorum. Allah herkese en iyisini nasip etsin.Ben sanki Abdülhamit hocama şöyle sağlam bir amiral gemisi yakışır diye düşünmüştüm.
Fakat note 7 de şık ve tam bir f/p cihazı. Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın...
Benim yorumum sevdiğim bir dostuma şaka yollu takılmaktı sayın hocam. Lakin tespitinize katılıyorum. Bir xiaomi cihaz için elbette büyük rakamlar ödemeye hiç gerek yok.Çok teşekkürler hocam. MIUI cihazlar biliyorsunuz arayüz ve performans konusunda amiral de olsa orta/alt segmentte olsa iyiler. Benim de oyun oynadığım vs. olmadığı için normal kullanımda da aşırı performansa ihtiyacım pek olmuyor. Ve bir Xiaomi/MIUI aşığı olduğum için hoşuma giden denemek istediğim cihazları bu şekilde denemiş oluyorum. Allah herkese en iyisini nasip etsin.
Skorpi hocam sanırım henüz RN7 almadan bir değişiklik olacağını hissetmiş ve kendilerine sitemde bulunmuştur mutlaka...Benim yorumum sevdiğim bir dostuma şaka yollu takılmaktı sayın hocam. Lakin tespitinize katılıyorum. Bir xiaomi cihaz için elbette büyük rakamlar ödemeye hiç gerek yok.
Skorpi hocam duymasın... Laf aramızda Note 7 Max 3 ten daha şık bir cihaz.. Tekrar hayırlı olsun...