Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Herkese günaydın,

Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var.
"Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu için takım savaşları daha çabuk oluyor dolayısıyla fps düşümü yaşamanız daha olası rakip karakterlerin 5ide neredeyse yakınınızda oluyor.Game turbo üzerinde fps kontrolü yaptığımızda benim fps değerim 40lara kadar inerken arkadaşımın neredeyse hiç inmiyor 58-60 arası seyrediyor sizce bu normal mi ben donma yaşıyorum arkadaşım yaşamıyor. Telefonda sıkıntı var diyeceğim pubg olsun başka online olsun hiç frame drop yaşamıyorum en son ayarlarda kasmasız ama mobile legends oyununda böyle birşey yaşadık arkadaşımla test ettik yan yana. Değerli yorumlarınızı bekliyorum sizce neden?
Günaydın Sayın firatiniz ...bana özelden yazmanıza gerek yoktu, zaten sorunuzun cevabını bilseydim de, cevap vermiyorum özel mesajlara, kaldı ki bilmiyorum...yaşım gereği oyun oynamıyorum ama bu sorunuzu cevaplayabilecek gençler mevcut forumumuzda...iyi forumlar ve mutlu bir pazar günü geçirmeniz dileğimle...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, güzel bir hafta olması dileğiyle Istanbul'dan sevgilerimle

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Günaydın hayırlı sabahlar iyi haftalar diliyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günaydın hayırlı sabahlar
bugün lisans hayatımın muhtemel son sınavına giriyorum
umarım rahat geçer ve okul biter

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başarılar diliyorum...

Üst Alt