Sohbet Sohbet köşesi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Dikkat ederiz hocam ama sevgili adminimiz biraz kindar sanırım, en ufak bir hatamda hemen "Uzaklaştırma yetmedi galiba ? İstersen süresiz uzaklaştırayım" gibi ifadeler kullanıyor ?

Beşiktaş madalyası konusunda da sizinle alakalı kinaye yaptım ? Bu alay etmek değil di ? Madalya konusu sizin max 3 geçme kadar gündem olmaz dedim yanlışmıyım ?

Amacım tartışmak değil fakat yanlış hatırlamıyorsam bir kaç uyarı sonrasında sürekli tartışma çıkarmanız nedeniyle 1 aylık bir uzaklaştırma cezası almıştınız. Bu ceza sonrasında da aynı nedenle aldığınız şu an iki adet mevcut uyarınız daha var... Toplama baktığımızda "kindar" yerine "sabırlı" sıfatı daha uygun olur kanaatindeyim...

Her neyse Skorpi hocamın söylemeye çalıştığı şey biz burada yeni veya eski üye farketmeksizin herkese saygılı olmaya çalışıyoruz. Tüm üyelerimizle "siz" hitabını kullanarak konuşuyoruz. Uyarmamız gerektiğinde dahi karşımızdaki kişiyi kırmamaya özen gösteriyoruz ve aynı şeyi tüm üyelerimizden bekliyoruz. Üslubunuzdan ve yazım tarzınızdan rahatsız olan sadece ben miyim acaba diye düşünüyordum fakat gerek "rapor" butonu ile yönetime şikayet edilen mesajlarınızın fazlalığı gerekse de Skorpi hocamın mesajı sonrasında yönetim içerisindeki diğer arkadaşlarımızın görüşleri bana yalnız olmadığımı hissettirdi. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, size küfrettiniz, hakaret ettiniz gibi bir suçlamada bulunmuyorum sadece "bizler" burayı "bu" şekliyle seviyoruz ve uzun süredir yakaladığımız güzel bir forum ahengi var. En küçük bir hata için arka arkaya eklenen ünlem işaretleri, daha önce hiç tanışmamış kişilerin birbirlerine "sen" şeklinde hitap etmeleri, cümle içerisinde kullanılan emir kipleri gibi pek çok şey bize son derece yabancı ve yabancı kalmasını da istiyoruz. Umarım anlatabilmişimdir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
GÜN olur; geçmişin keşkeleriyle KAHIR olur, geleceğin kaygılarıyla ZEHİR olur, şu an ve şimdinin gücüyle KEYİF olur.
Keyifli bir gün geçirmeniz dileklerimle herkese günaydın, hayırlı sabahlar...İstanbul'dan sevgilerimle

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Selamün aleyküm herkese hayırlı ve bereketli salı günü geçirmeniz dileğiyle herkese hayırlı sabahlar

Ne salısı yav. Siz hala salıda misiniz? Ben op6'm ile carsambadayım şuan. Skorpi hocam eminim yeni yıla girmistir o mükemmel cihazïyla

akillialtay1995

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Altay
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
6

devrimseven60