- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Dikkat ederiz hocam ama sevgili adminimiz biraz kindar sanırım, en ufak bir hatamda hemen "Uzaklaştırma yetmedi galiba ? İstersen süresiz uzaklaştırayım" gibi ifadeler kullanıyor ?
Beşiktaş madalyası konusunda da sizinle alakalı kinaye yaptım ? Bu alay etmek değil di ? Madalya konusu sizin max 3 geçme kadar gündem olmaz dedim yanlışmıyım ?
Amacım tartışmak değil fakat yanlış hatırlamıyorsam bir kaç uyarı sonrasında sürekli tartışma çıkarmanız nedeniyle 1 aylık bir uzaklaştırma cezası almıştınız. Bu ceza sonrasında da aynı nedenle aldığınız şu an iki adet mevcut uyarınız daha var... Toplama baktığımızda "kindar" yerine "sabırlı" sıfatı daha uygun olur kanaatindeyim...
Her neyse Skorpi hocamın söylemeye çalıştığı şey biz burada yeni veya eski üye farketmeksizin herkese saygılı olmaya çalışıyoruz. Tüm üyelerimizle "siz" hitabını kullanarak konuşuyoruz. Uyarmamız gerektiğinde dahi karşımızdaki kişiyi kırmamaya özen gösteriyoruz ve aynı şeyi tüm üyelerimizden bekliyoruz. Üslubunuzdan ve yazım tarzınızdan rahatsız olan sadece ben miyim acaba diye düşünüyordum fakat gerek "rapor" butonu ile yönetime şikayet edilen mesajlarınızın fazlalığı gerekse de Skorpi hocamın mesajı sonrasında yönetim içerisindeki diğer arkadaşlarımızın görüşleri bana yalnız olmadığımı hissettirdi. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, size küfrettiniz, hakaret ettiniz gibi bir suçlamada bulunmuyorum sadece "bizler" burayı "bu" şekliyle seviyoruz ve uzun süredir yakaladığımız güzel bir forum ahengi var. En küçük bir hata için arka arkaya eklenen ünlem işaretleri, daha önce hiç tanışmamış kişilerin birbirlerine "sen" şeklinde hitap etmeleri, cümle içerisinde kullanılan emir kipleri gibi pek çok şey bize son derece yabancı ve yabancı kalmasını da istiyoruz. Umarım anlatabilmişimdir.