AOSP romlarda Mi hesabı eklenmez hocam doğrudur.bu arada AOSP romlarda mi hesabi eklenmiyor di mi
o zaman bende uygulamalarimi ve kisilerimi google drive yedeklemesi yapayimAOSP romlarda Mi hesabı eklenmez hocam doğrudur.
Öncelikle herkesin huzunda Sayın DOBERDEN hocamdan çok ama çok Özür diliyorum..kendisi benim yönlendirmem ile Greeshan roma geçti...dün akşam geç saatlerde Telegram grubunda Redmi Note 4 X e ait yeni günellemeyi gördüm ve Linki kendisine attım ki, o da en son roma geçebilsin diye...sonrasında cihazın açılmadığını söyledi, bende Magisk yada Lazy fleşlemesini söyleyip, yattım....sabah kalktığımda buradaki mesajları gördüm ve vermiş olduğum Linkin Mido değil de, santoniye ait olduğunu gördüm....kendisi de maalesef indirirken buna dikkat etmemiş....Olayın özü bu, HATA benim....Hocamız içinde güzel bir tecrübe oldu sanırım bu vesile ile...herkese sevgilerimleDün akşam Skorpi hoca verdi linki oradan indirdim.7.00 dı 7.1.2 geldi linkte sordum bu olur mu diye olur dedi SD indirdim.yapmaya calıştım yeniden çalıştırınca kaldı..Biraz uğraştım şurdan burdan diye saabh 05 kadar yapamadım..Acemilikte var İOS değil sanırım cıhaz Brıck olmadı PC görüyor tek derdim..Vazgectim TWRP den vs normale dönsün yeter.. Ben uygun sürümü indirip öyle yapmam gerekiyor anladım bakalım olacak mı? Teşekkürler..
Rıca ederim Üstat sagolsun Abdülhamit kardeşim yardımcı oldu.Artık beynım durdu yaşlılık nede olsa TWRP yükleyemedim yine...Öncelikle herkesin huzunda Sayın DOBERDEN hocamdan çok ama çok Özür diliyorum..kendisi benim yönlendirmem ile Greeshan roma geçti...dün akşam geç saatlerde Telegram grubunda Redmi Note 4 X e ait yeni günellemeyi gördüm ve Linki kendisine attım ki, o da en son roma geçebilsin diye...sonrasında cihazın açılmadığını söyledi, bende Magisk yada Lazy fleşlemesini söyleyip, yattım....sabah kalktığımda buradaki mesajları gördüm ve vermiş olduğum Linkin Mido değil de, santoniye ait olduğunu gördüm....kendisi de maalesef indirirken buna dikkat etmemiş....Olayın özü bu, HATA benim....Hocamız içinde güzel bir tecrübe oldu sanırım bu vesile ile...herkese sevgilerimle
Bu arada uzaktan bağlanarak kendisine yardımlarını esirgemeyen Sayın hmthvrn hocama da çok teşekkür ederim
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Öncelikle herkesin huzunda Sayın DOBERDEN hocamdan çok ama çok Özür diliyorum..kendisi benim yönlendirmem ile Greeshan roma geçti...dün akşam geç saatlerde Telegram grubunda Redmi Note 4 X e ait yeni günellemeyi gördüm ve Linki kendisine attım ki, o da en son roma geçebilsin diye...sonrasında cihazın açılmadığını söyledi, bende Magisk yada Lazy fleşlemesini söyleyip, yattım....sabah kalktığımda buradaki mesajları gördüm ve vermiş olduğum Linkin Mido değil de, santoniye ait olduğunu gördüm....kendisi de maalesef indirirken buna dikkat etmemiş....Olayın özü bu, HATA benim....Hocamız içinde güzel bir tecrübe oldu sanırım bu vesile ile...herkese sevgilerimle
Bu arada uzaktan bağlanarak kendisine yardımlarını esirgemeyen Sayın hmthvrn hocama da çok teşekkür ederim
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Rica ederim Sayın Skorpi hocam. DOBERDEN hocamın yaşadığı sorun MiFlash ile Global Beta rom yükleyerek çözülmüştür.Rıca ederim Üstat sagolsun Abdülhamit kardeşim yardımcı oldu.Artık beynım durdu yaşlılık nede olsa TWRP yükleyemedim yine...
Sonrasında TWRP yükleyip Magisk ile cihazı rootladık zaten hocam@hmthvrn hocam sanırım size yine yardımcı olacaktır
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam, yine TWRP gitmiş Greeshan rom yüklerkenSonrasında TWRP yükleyip Magisk ile cihazı rootladık zaten hocam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi