Sohbet Sohbet köşesi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın dün gece güncellem yapmak istedim herşey uygun yaptım ancak cihaz açılmadı ve TWRP kaldı saat 05 kadar uğraştım karıştırdım vs yine beceremedim...Şimdi yine uğraşıyorum Fastboot modunda Pc bağlı MiFlash indirdim.Minmai Adb idirdim MiFlash ile Flaslıyamıyorum.Nerede yanlış yapıyorum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Günaydın dün gece güncellem yapmak istedim herşey uygun yaptım ancak cihaz açılmadı ve TWRP kaldı saat 05 kadar uğraştım karıştırdım vs yine beceremedim...Şimdi yine uğraşıyorum Fastboot modunda Pc bağlı MiFlash indirdim.Minmai Adb idirdim MiFlash ile Flaslıyamıyorum.Nerede yanlış yapıyorum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..
Günaydın hocam,sizin cihaza güncelleme vermemiş ki henüz yanlış versiyon mu yüklediniz acaba.mi flash ile yükleme yapıyorsanız orjinal global veya global beta sürüm yükleyin sonrasında twrp kurup onun ardından greeshan yükleyin.Ben buralardayım geri dönüş yapın yardımcı olmaya çalışırım.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Günaydın hocam,sizin cihaza güncelleme vermemiş ki henüz yanlış versiyon mu yüklediniz acaba.mi flash ile yükleme yapıyorsanız orjinal global veya global beta sürüm yükleyin sonrasında twrp kurup onun ardından greeshan yükleyin.

Dün akşam Skorpi hoca verdi linki oradan indirdim.7.00 dı 7.1.2 geldi linkte sordum bu olur mu diye olur dedi SD indirdim.yapmaya calıştım yeniden çalıştırınca kaldı..Biraz uğraştım şurdan burdan diye saabh 05 kadar yapamadım..Acemilikte var İOS değil sanırım cıhaz Brıck olmadı PC görüyor tek derdim..Vazgectim TWRP den vs normale dönsün yeter.. Ben uygun sürümü indirip öyle yapmam gerekiyor anladım bakalım olacak mı? Teşekkürler..

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Dün akşam Skorpi hoca verdi linki oradan indirdim.7.00 dı 7.1.2 geldi linkte sordum bu olur mu diye olur dedi SD indirdim.yapmaya calıştım yeniden çalıştırınca kaldı..Biraz uğraştım şurdan burdan diye saabh 05 kadar yapamadım..Acemilikte var İOS değil sanırım cıhaz Brıck olmadı PC görüyor tek derdim..Vazgectim TWRP den vs normale dönsün yeter.. Ben uygun sürümü indirip öyle yapmam gerekiyor anladım bakalım olacak mı? Teşekkürler..
Rica ederim hocam sıkıntı yok dert etmeyin,dediğim gibi global indirip kurun sonrasında istediğiniz gibi yükleme yapabilirsiniz.Birde sizinki mido diye geçiyordu sanırım,benim bildiğim en son 8.11.8 versiyon var greeshan da

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Rica ederim hocam sıkıntı yok dert etmeyin,dediğim gibi global indirip kurun sonrasında istediğiniz gibi yükleme yapabilirsiniz.

Redmı Note 4 için kararlı Mi 10 Forumda var onu indirsem olur mu?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Redmı Note 4 için kararlı Mi 10 Forumda var onu indirsem olur mu?
Hocam miui in kendi sitesinden telinize uygun olanı indirin sorun olmasın yine garanti olsun,dediğim gibi sonrasında istediğinizi kurarsınız.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam miui in kendi sitesinden telinize uygun olanı indirin sorun olmasın yine garanti olsun,dediğim gibi sonrasında istediğinizi kurarsınız.

Tamam teşekkürler sağolun..

Üst Alt