ben ne yaptigimi anlatayim ilk aldatildigimda elime bicagi aldim 3 saat oyle bakistik aklimdan hersey gecti

sonra dedim lan ne gerek var Allah bildigi gibi yapsin cagir ayagina kopekler gibi ozur dilesin sonra defolsun gitsin dedim oylede yaptim tabi o bicagida koydum yerine kasar peynir kestim inancli adamsin ne kendine ne baskasina zarar vermek olmaz dedim.

sonrasinda da civi civiyi soker dedim 4 yilda 40 mi 50mi ne kiz arkadasim oldu hatta 3 4 tanesi arkadas cikti okey oynadik diyemicem tabiki ama bi civinin actigi yarayi 40 50 civiyle kapattim yasin kac bilmem ama sen sakin bunuda yapma insan duygusuzlasiyor sonra cok populer biriydim diyemicem ama kendi capimda biriydim iste ilgide cekerdim ama birak hersey yerinde ve zamaninda guzel sal akisina birisi mutlaka bulur seni hersey kararinca guzeldir bunu sakin unutma. illaki karsina birisi cikar sevgililikmis o beni birakmis mis ben onu birakmismisim ben onsuz naparimlar hepsi hikaye sensiz yapamam diyen en az 30 kisi sayarim en az 20 25 tanesinin cocugu vardir

o yuzden takmicaksin kafana boyle seyleri oluyorsa olmustur okmamissa bitmistir senin olan zaten senindir yani