Sohbet Sohbet köşesi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam fırtına muhabbeti nedir. Herkesin ağzında bende karşıyaka"dayim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta akdenizden gelen ve çok sık Türkiye yede görulmeyen saatte 120_150 km hızla gelen bir Fırtına İzmir ve Antalya bundan. Etkilenecek deniliyor. İnşallah sorunsuz atlatılır..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam fırtına muhabbeti nedir. Herkesin ağzında bende karşıyaka"dayim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bu son haber sanırım Antalya fazla etkilenmeyecek Hayırlısı olsun..Allahın dediği olur..

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Günaydın herkese :) sağlık mutluluk ve huzur hep yanınızda olması dileğiyle..

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Dante'nin '' CEHENNEM'', adlı eserini sanırım Antalya sıcağında yazmıştı.. Artık. Bugün hava kapalı ve yağmur geliyor... Günaydın böyle bir Antalya sabahından Pazar gününüz başta sağlık huzur ve güzellikler içinde geçsin...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
ben ne yaptigimi anlatayim ilk aldatildigimda elime bicagi aldim 3 saat oyle bakistik aklimdan hersey gecti :) sonra dedim lan ne gerek var Allah bildigi gibi yapsin cagir ayagina kopekler gibi ozur dilesin sonra defolsun gitsin dedim oylede yaptim tabi o bicagida koydum yerine kasar peynir kestim inancli adamsin ne kendine ne baskasina zarar vermek olmaz dedim.:) sonrasinda da civi civiyi soker dedim 4 yilda 40 mi 50mi ne kiz arkadasim oldu hatta 3 4 tanesi arkadas cikti okey oynadik diyemicem tabiki ama bi civinin actigi yarayi 40 50 civiyle kapattim yasin kac bilmem ama sen sakin bunuda yapma insan duygusuzlasiyor sonra cok populer biriydim diyemicem ama kendi capimda biriydim iste ilgide cekerdim ama birak hersey yerinde ve zamaninda guzel sal akisina birisi mutlaka bulur seni hersey kararinca guzeldir bunu sakin unutma. illaki karsina birisi cikar sevgililikmis o beni birakmis mis ben onu birakmismisim ben onsuz naparimlar hepsi hikaye sensiz yapamam diyen en az 30 kisi sayarim en az 20 25 tanesinin cocugu vardir :) o yuzden takmicaksin kafana boyle seyleri oluyorsa olmustur okmamissa bitmistir senin olan zaten senindir yani;)
Hocam arkadaşın konusunu kirletmeyeyim dedim....yazdıklarınızın satır aralarını iyice okuyunca sizin eskiden oldukça hızlı bir zampara olduğunuz ortaya çıkıyor, umarım şimdi durulmuşunuzdur İnşallahhaha--haha-- Yoksa hızlı yaşayıp, erken gitmek de var biliyorsunuz ki....8=)wasntme~~Idea~~

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Üst Alt