Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Aynen Skorpi üstadım. Kendime alamadığım seti bari başkası nasiplensin. Dua eder alınca, bana da sıra gelir diye ümit ediyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aynen Skorpi üstadım. Kendime alamadığım seti bari başkası nasiplensin. Dua eder alınca, bana da sıra gelir diye ümit ediyorum.
Bende henüz almadım, henüz erken..ama alınca sizi hem bilgilendireceğim hemde tabiki bolca da dua edeceğim...teşekkürler

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Max 2 nin kamerasi tost makinasindan halliceydi. Simdiki max 3 un kamerasi sizce gunumuz telefonlarini yakalayabilir mi ?
Bence hayır...ama ben diğer bazı insanlar gibi Kamera değil, Telefon alıyorum...ve Max 3 benim ihtiyaçlarımı karşılıyor...Size göre günümüz telefonlarının hangisinin kamerası çok iyi ve bu cihazını fiyatı kaç para? Teşekkürler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Bence hayır...ama ben diğer bazı insanlar gibi Kamera değil, Telefon alıyorum...ve Max 3 benim ihtiyaçlarımı karşılıyor...Size göre günümüz telefonlarının hangisinin kamerası çok iyi ve bu cihazını fiyatı kaç para? Teşekkürler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yani ben mi note 3 ile mi max 2 arasinda kalmistim. Birisinin islemci ram kamerasi daha iyiydi birisinin ekrani elde durusu cezbetmisti. Herseyden biraz biraz yapabilse aslinda max kesinlikle alacagim telefondu. Umarim yeni cikacak olan modelinde bu sorunu cozmuslerdir ciddi ciddi almayi dusunurum eger cozulmus ise.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yani ben mi note 3 ile mi max 2 arasinda kalmistim. Birisinin islemci ram kamerasi daha iyiydi birisinin ekrani elde durusu cezbetmisti. Herseyden biraz biraz yapabilse aslinda max kesinlikle alacagim telefondu. Umarim yeni cikacak olan modelinde bu sorunu cozmuslerdir ciddi ciddi almayi dusunurum eger cozulmus ise.
Nasıl ikisi arasında kaldığınıza çok şaşırdım açıkcası...Bahsettiğiniz cihazların her biri ayrı kategoride ve başka liglerde oynuyorlar...Büyük ekran denince,sadece Max 2 şimdilik....yakında Max 3...Note 3 ün kamerası max 2 ye göre oldukça iyi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Nasıl ikisi arasında kaldığınıza çok şaşırdım açıkcası...Bahsettiğiniz cihazların her biri ayrı kategoride ve başka liglerde oynuyorlar...Büyük ekran denince,sadece Max 2 şimdilik....yakında Max 3...Note 3 ün kamerası max 2 ye göre oldukça iyi

Bende ondan bahsettim ayri telefonlar maalesef. İnsallah bu sefer max 3 te ekran buyuklugunun yaninda islemci kamera gibi donanimlara da onem verirler bende almayi dusunurum direk.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın saliharda hocam, profilinizde yaşınız 48 görünüyor, gözleriniz ne durumda?
Sizde büyük cihaz istediğinize göre, bozuk olduğunu düşünmekteyim? Aydınlatırsanız bizleri, sevinirim hocam

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Hocam 48 bir sır :) 48 yaşını ikiye çarpıp üçe bölersen işlem tamamdır :)

Gözlerimde çok şükür sorun yok, aklım yerinde ve isteyerek max 3 alıyorum. Max 3 benim için TV, pc, joystick, uzaktan kumanda, gazete, radyo, mp3 çalar, navigasyon vb... Anlayacağın max 3 hepsini kapsıyor. Sadece telefon amaçlı değil, max 3 bir yaşam biçimi :) alanın değil almayanin aklında zoru olabilir. 8=)

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hocam 48 bir sır :) 48 yaşını ikiye çarpıp üçe bölersen işlem tamamdır :)

Gözlerimde çok şükür sorun yok, aklım yerinde ve isteyerek max 3 alıyorum. Max 3 benim için TV, pc, joystick, uzaktan kumanda, gazete, radyo, mp3 çalar, navigasyon vb... Anlayacağın max 3 hepsini kapsıyor. Sadece telefon amaçlı değil, max 3 bir yaşam biçimi :) alanın değil almayanin aklında zoru olabilir. 8=)
Ne istediğini bilen bilinçli bir seçim.

Üst Alt