Sohbet Sohbet köşesi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Sayın devrimseven60 üstadım, Mate10 pro'nuza kavuştunuzmu?

Sohbet - Huawei Mate 10 dan Mi 8 ze..

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Çok uzun zaman oldu hocam kavuşalı. Fekat maalesef açılmıyor. O kadar memlekete goturdum, gezdirdim, 1300 rakıma cikarttım(persembe yaylasına), orada da denedim yine de tepki yok. Köy havası bile iyi gelmedi. 24ü gibi birde antalyaya goturecegim, bakalım deniz kum günesi gorunce tribi son bulacak mı..

Ama dua ediyorum.. memlekette basima bir olay geldi, cebimden redmi 5 plus cihazim dustu, traktorun altinda kaldi ustunden gecti traktör, mate 10 prom olsaydı oraya gömün derdim beni :) telefonu elime alamazdım.. iyiki o anda cebimde redmi 5 plus varmış :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Çok uzun zaman oldu hocam kavuşalı. Fekat maalesef açılmıyor. O kadar memlekete goturdum, gezdirdim, 1300 rakıma cikarttım(persembe yaylasına), orada da denedim yine de tepki yok. Köy havası bile iyi gelmedi. 24ü gibi birde antalyaya goturecegim, bakalım deniz kum günesi gorunce tribi son bulacak mı..

Ama dua ediyorum.. memlekette basima bir olay geldi, cebimden redmi 5 plus cihazim dustu, traktorun altinda kaldi ustunden gecti traktör, mate 10 prom olsaydı oraya gömün derdim beni :) telefonu elime alamazdım.. iyiki o anda cebimde redmi 5 plus varmış :)

Tekrardan geçmiş olsun Redmi 5 Plus için.... Size neredeyse cihaz dayanmayacak.... Bu arada bugün Doğum gününüz olduğunu unuttum, nice mutlu, huzurlu senelere... Hep Xiaomi ile İnşallah

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Tekrardan geçmiş olsun Redmi 5 Plus için.... Size neredeyse cihaz dayanmayacak.... Bu arada bugün Doğum gününüz olduğunu unuttum, nice mutlu, huzurlu senelere... Hep Xiaomi ile İnşallah

Çok tesekkur ederim hocam. Sağolun..
Kosede bir tane de calisan huawei mate 10 pro olsa fena olmazdı, hep xiaomi derken onude ekleyelim :))

Gerci mi8 almayi dusunuyorum, centikten nefret eden ben mi8'de karar kıldım. X gün sonra mate 10 pro duzeldiginde hangisinin piyasası iyi ise onu satacağım :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Çok tesekkur ederim hocam. Sağolun..
Kosede bir tane de calisan huawei mate 10 pro olsa fena olmazdı, hep xiaomi derken onude ekleyelim :))

Gerci mi8 almayi dusunuyorum, centikten nefret eden ben mi8'de karar kıldım. X gün sonra mate 10 pro duzeldiginde hangisinin piyasası iyi ise onu satacağım :)

Çekmecede Mate10 Pro nun yanında umarım bolca yer vardır... X Gün eşittir bilinmeyen çok ileri bir tarih bence ama 2018 olmadığına eminim... O nedenle boşuna hiç sevmediğiniz çentikli bir cihaz almayın lütfen

[doublepost=1530249691,1529958408][/doublepost]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt