Sohbet Sohbet köşesi

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Forum kurallarımızdan küçük bir bölümü hatırlatmam bu noktada uygun olacaktır zannediyorum...

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
Hocam görüşlerinizi önemsiyor ve katılıyorum. Siyasi mülahahazalar başka zeminde tartışılsın.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Sayın TheRosguest Hadımköy Arnavutköy'de misiniz yoksa Boğaz'da olanda mı?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hadımköy Arnavutköy imrahor mahallesinde oturuyorum hocam, neden sordunuz acaba, yoksa bu taraflara mı geliyorsunuz? :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Öncelikle geçmiş olsun hocam, rom iyi olmasına iyi evet bu kararımdan vazgeçmiyorum fakat ses sorunu var dediğiniz gibi onuda kulaklık kullanarak çözüyorum şimdilik. İlerleyen vakitlerde romu deodex edip çevirici uygulamasını değiştirmeye çalışıcam.
Teknoloji özürlü bir Kara cahil olarak çok özür dileyerek izninizle zaten deodex olan bir romu nasıl tekrardan deodex edeceğinizi anlatırmısınız lütfen...Teşekkürler

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Teknoloji özürlü bir Kara cahil olarak çok özür dileyerek izninizle zaten deodex olan bir romu nasıl tekrardan deodex edeceğinizi anlatırmısınız lütfen...Teşekkürler

Estağfurullah üstadım o nece sözler, oruçlu kafayla dikkatimden kaçmış kusuruma bakmayın... Bende akşam iftardan sonra bilgisayarın başına oturduğumda fark ettim olayı, geliştiriciye e-posta yoluyla durumu anlattım fakat cevap gelmedi, bende stock roma dönüp global stabilde kalmaya karar verdim, lansmandan sonra zaten xiaominin nasıl bir yol izleyeceği belli olacak.
[doublepost=1527726177,1527726051][/doublepost]
Estağfurullah üstadım o nece sözler, oruçlu kafayla dikkatimden kaçmış kusuruma bakmayın... Bende akşam iftardan sonra bilgisayarın başına oturduğumda fark ettim olayı, geliştiriciye e-posta yoluyla durumu anlattım fakat cevap gelmedi, bende stock roma dönüp global stabilde kalmaya karar verdim, lansmandan sonra zaten xiaominin nasıl bir yol izleyeceği belli olacak.
Sanırım bizim saatimizle sabah 9 da lansman başlayacak...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara.
Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya.
Cuma günümüz mübarek olsun.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cuma Alemlerin Rabbinin bizlere verdiği en güzel bayramdır.
Cuma rahmettir,Cuma berekettir,Cuma affedilmek ve Allah'tan bir şey dilenmek için en güzel vakittir.
O halde Cuma gününün hakkını verelim :)
Cumanız Mübarek olsun :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motunkhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Motunkhan
Cihazım
Xioami Mi 6
Konular
0
Selam Arkadaşlar Benim Telefobum da KulakliK takili sorunu var. Kulakligi hiç kullanmadim lakin 2 aydır sorun var. Gelen aramalara müzik dinleme hepsi gitti sanki kulaklık varmış gibi işaret ekranda duruyor. Format attım olmadi. Temizledim soketi olmadi. En sonun da telefonu parcalayacam. Garantiye verip 1 ay madur kalmak da var. Lanet olsun bu xioami ye

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
O zaman hayırlı olsun, darısı Skorpi hocamla başımıza :D hocam ne yaptınız wifi sorununu?
6-7 tane rom denedim hepsinde mevcut bu sorun, şu an tekrar Epic Romdayım, azalma var...kenarda MIUI.Pro ve Multi.Rom bekliyor, öğleden sonra onları da deneyeceğim...çözemezsem, telefonu kırıp, gidip kendime bir Nokia3310 alacağım sanırım

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
6-7 tane rom denedim hepsinde mevcut bu sorun, şu an tekrar Epic Romdayım, azalma var...kenarda MIUI.Pro ve Multi.Rom bekliyor, öğleden sonra onları da deneyeceğim...çözemezsem, telefonu kırıp, gidip kendime bir Nokia3310 alacağım sanırım

Geçmiş olsun hocam, wifi kartında bir sorun olmasın?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Geçmiş olsun hocam, wifi kartında bir sorun olmasın?
Sanmıyorum..şimdi Sayın Codered hocamın tavsiyesi ile mevcut persist.img yi silip, beta stock romun persist.img yi yükleyip, deneyeceğim

Üst Alt