- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 11
Hayırlı Cumalar...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
HiddeNKinG sunucu saatişu an attığım mesaja da bakalım
Hocam dolandırıcı bunlar Kvk satsa kendi sitesindede satardiXiaomi 17 Pro Max 512 GB Siyah global TR ye gelmiş...süper fiyatla hem de
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam KVK isim kullanımı satıyor.Hocam dolandırıcı bunlar Kvk satsa kendi sitesindede satardi
Hocam şöyleki bi tayfa var ce logosu basıyorlar ve fake rom global rom yükleyerek server kayıt ile bu şekilde satıyorlar telegram grubunda biz bu mevzuyu araştırdık maalesef PTT AVM'yi bu şekilde suistimal eden insanlar varmış madur olan insanlar varHocam KVK isim kullanımı satıyor.
Yani siz bir ürünü ithal ediyorsunuz ve yasal zorunluluklar nedeniyle 2 yıl garantisini ve servisini kendiniz veya anlaştığınız başka bir yerden veriyorsunuz. KVK'ya belirli bir miktar ücret ödeyerek ürüne KVK Garantili yazdırabilirsiniz. Müşteri ürünü KVK servisine teslim eder ve KVK servisi ürünü size gönderir siz onarımını yapar tekrar KVK'ya verirsiniz, KVK da müşteriye teslim eder. KVK'nın burada hiç bir sorumluluğu ve yükümlülüğü yok, zaten hiç bir şeyi kontrol de etmiyor. Parasını verene ismini kullandırıyor, tüm sorumluluk satıcıda oluyor. Alıcı yani müşteri de KVK garantili aldım zannediyor... Bence bunun adı dolandırıcılık ama yıllardır yürüttükleri sistem bu şekilde. Çok fazla mağduriyet de yaşanıyor ama halen bu sisteme devam ediyorlar. Kendi adıma KVK garantili yazıyorsa uzak dururum ya da garantisiz gibi düşünürüm.
Bu model özelinde ise 17 Pro Max zaten ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı ve sunulmayacak. İthalatçı garantili olarak getirilmiş olabilir. Düzgün cihaz olma ihtimali de var ama bence düşük. Muhtemelen ithalatçı tek beyanname ile düşük vergi ödemiş, birden fazla cihaz getirmiş ve IMEI değiştirerek aynı vergi beyannamesini kullanmış ve birden fazla cihazı satışa çıkarmıştır. Yani bu yola girilecek olduktan sonra ben olsam öyle yapardımBu cihazı alacağınıza kaçak almak daha mantıklı.