Sohbet Sohbet köşesi

seco.can.can27

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23

Aslında tabletler için de forum bölümüz var hocam ama maalesef pek paylaşım yok...
Cidden hocam ben fark etmemişim kusura bakmayın şu aralar kurcalamak için bir tabletim var konular hep xda gibi yabancı yerlere atıyor ondan sanırım fark edemedim

cantara24

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Cidden hocam ben fark etmemişim kusura bakmayın şu aralar kurcalamak için bir tabletim var konular hep xda gibi yabancı yerlere atıyor ondan sanırım fark edemedim
Estağfurullah hocam işin aslı ben de unutmuşum siz yazdıktan sonra bakınca hatırladım. :)

Ama çevirisi yaptığınız, işinize yarayan bilgileri konu olarak açarsanız bence çok güzel olur. Tablet forumuna da hareket getirmiş olursunuz.

seco.can.can27

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Estağfurullah hocam işin aslı ben de unutmuşum siz yazdıktan sonra bakınca hatırladım. :)

Ama çevirisi yaptığınız, işinize yarayan bilgileri konu olarak açarsanız bence çok güzel olur. Tablet forumuna da hareket getirmiş olursunuz.
Tabi hocam neden olmasın boş vakit bulmakta zorlanıyorum sadece elimden geldiğince birşeyler yapabilirim

grdlsv26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Bugün kızım dahil sınava girecek herkese başarılar diliyorum. Bugün bir dönüm noktası değil sadece neyi ne kadar istediklerini gösterecekleri birgün. Yolun sonu değil. Allah yardımcıları olsun.

baran452426

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
bugun 17 pro max ahize sorunu için birseyerl denerken system.img dosyasını acmya calıstım pc den acılmadı veya arsıvden cıkar dedıgımde bozuk dedı aynı dosyayı telefonuma attım 1 dakkada butun dosyaları cıkarttı saka gıbı

HiddeNKinG28

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
bugun 17 pro max ahize sorunu için birseyerl denerken system.img dosyasını acmya calıstım pc den acılmadı veya arsıvden cıkar dedıgımde bozuk dedı aynı dosyayı telefonuma attım 1 dakkada butun dosyaları cıkarttı saka gıbı

linux kullanman lazım, android cihazlar linux tabanlı olduğu için telefon bu işi daha iyi yapıyordur.

baran452426

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
linux kullanman lazım, android cihazlar linux tabanlı olduğu için telefon bu işi daha iyi yapıyordur.
Sene 2030 Olacak hocam nerdeyse pcden çözemediğimiz birsey hala nasıl olabilir 😀😀
birsey hala nasıl olabilir 😀😀

Son düzenleme: