Sohbet Sohbet köşesi

HiddeNKinG15

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Poco F6 cihazımı eskidiği ve sıkıldığım için sattım (Fatura yoktu, ekran çizikti ve arka kapak çatlaktı ayrıca orj. şarj aleti de yoktu 8500₺'e esnafa verdim gitti). Aklımda iPhone almak var fakat daha önce hiç kullanmadım. F8 Pro gözüme çarpıyor Android tarafında ancak artık HyperOS arayüzünden sıkıldım. Poco F6'da her ne kadar fazla AOSP tabanlı rom olsa da asla stock yazılım kadar stabil olmuyorlardı. Yerimde olsanız ne yapardınız? Ha bu arada Y.D alacağım tabiikide (:

Y.d amiral gelmisi alın 15, 17 gibi
Bütçe yetmiyor hocam. Max 20k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone tarafında 16e var aklımda fakat dediğim gibi daha önce hiç kullanmadığım için kararsızım. Ayrıca 20w şarjda ayrı komik bir olay :D

İyi bir iPhone almayacaksanız o zaman yine Xiaomi ile devam etmek daha iyi değil mi

HiddeNKinG15

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Birileri yazdığım mesajı beğenmeyip silmiş, bundan sonra nasıl mesaj yazmamız lazım söylerler inşallah

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi mesaj silinmiş? Ben silmedim bende başka mesaj silebilecek tek kişi cantara

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
Y.d amiral gelmisi alın 15, 17 gibi

İyi bir iPhone almayacaksanız o zaman yine Xiaomi ile devam etmek daha iyi değil mi
Valla dediğim gibi hocam bütçe max 20k ve o fiyata amiral gemisi alabileceğimi hiç sanmıyorum. Ayrıca 16e kötü mü ki? Araştırdığım kadarıyla en f/p ve güncel olan bir iPhone modeli.

HiddeNKinG15

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Valla dediğim gibi hocam bütçe max 20k ve o fiyata amiral gemisi alabileceğimi hiç sanmıyorum. Ayrıca 16e kötü mü ki? Araştırdığım kadarıyla en f/p ve güncel olan bir iPhone modeli.

16r Bildiğimden değil hocam ama iPhone dediğinde hep aklıma pro max serisi gelir yoksa cihaz günceldir tabi ki

Skorpi14

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hangi mesaj silinmiş? Ben silmedim bende başka mesaj silebilecek tek kişi cantara
Biri cihazından şikayetçiydi, bende gayri ihtiyari Allah hepimizi bu dandik Çin mallarından korusun inşallah yazdım.. Ne var ki bunda, anlamadım

HiddeNKinG15

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Biri cihazından şikayetçiydi, bende gayri ihtiyari Allah hepimizi bu dandik Çin mallarından korusun inşallah yazdım.. Ne var ki bunda, anlamadım

İyi de kimse silmemiş ki? Mesaj girmemiştir.

Skorpi14

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Allah Allah, yazdığım mesaj buydu, bende gitti görünüyor halbuki, çok enteresan.. Son 3 gündür forum bende çok geç açılıyor, acaba yıldırılıyormuyum da ondan mı oldu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cantara13

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433

Mesajı ben sildim. Neden sildiğimi de Skorpi hocam yazmış zaten. Açıklamam gerekirse - ki gerekiyor galiba- Yardım isteyen yeni bir üyeye yardım etmek yerine gayri ihtiyari de olsa bu şekilde bir tepeden bakan bir temenni yazmak üye tarafından "espri" değil "dalga geçmek" olarak algılanacaktır ki böyle bir durumda hem vereceği cevabın saygı sınırları içerisinde olmasını beklemek mantıklı olmaz hem de gerçekten yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızın yazdıkları cevaplara ve emeklerine hakaret olarak değerlendirilecektir. Bu nedenle bu tarz bir mesajın forumda olmaması, yazılanların gayri ihtiyarı değil de bir miktar daha düşünülerek yazılmasının hepimiz için daha uygun olacağı kanaatindeyim.

Üst Alt