Sohbet Sohbet köşesi

grdlsv18

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Rom, telefon, yazılım vs. Dışında görüşlerinize ihtiyacım var. Arka iki dişim kök çatlamasından iltihab kapmış ve şuan ağrıdan duramıyorum. Tıp ve özel iki diş hastanesi ne başvurdum. Hepsinin ortak görüşü dişlerin sökülüp implant yapılması yönünde. İmplant yerli ve yabancı olarak var. Arada 18000 TL fark var. Biraz araştırdım aslında tek fark yabancı kaliteli görüşü. Ama yerli ile yabancı arasında kullanılan malzeme açısından bir fark bulunmuyor. İkisi de düzgün bakım olursa 20 yıl ve üzeri gidiyormuş. Sizde yaptıran var mı önerileriniz nedir.

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine mi sabah oldu yaw

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
6
Poco F6 cihazımı eskidiği ve sıkıldığım için sattım (Fatura yoktu, ekran çizikti ve arka kapak çatlaktı ayrıca orj. şarj aleti de yoktu 8500₺'e esnafa verdim gitti). Aklımda iPhone almak var fakat daha önce hiç kullanmadım. F8 Pro gözüme çarpıyor Android tarafında ancak artık HyperOS arayüzünden sıkıldım. Poco F6'da her ne kadar fazla AOSP tabanlı rom olsa da asla stock yazılım kadar stabil olmuyorlardı. Yerimde olsanız ne yapardınız? Ha bu arada Y.D alacağım tabiikide (:

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Poco F6 cihazımı eskidiği ve sıkıldığım için sattım (Fatura yoktu, ekran çizikti ve arka kapak çatlaktı ayrıca orj. şarj aleti de yoktu 8500₺'e esnafa verdim gitti). Aklımda iPhone almak var fakat daha önce hiç kullanmadım. F8 Pro gözüme çarpıyor Android tarafında ancak artık HyperOS arayüzünden sıkıldım. Poco F6'da her ne kadar fazla AOSP tabanlı rom olsa da asla stock yazılım kadar stabil olmuyorlardı. Yerimde olsanız ne yapardınız? Ha bu arada Y.D alacağım tabiikide (:

Y.d amiral gelmisi alın 15, 17 gibi

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392

merlot5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Poco f5
Konular
21
Bunu bende merak ediyorum🤔
Rom, telefon, yazılım vs. Dışında görüşlerinize ihtiyacım var. Arka iki dişim kök çatlamasından iltihab kapmış ve şuan ağrıdan duramıyorum. Tıp ve özel iki diş hastanesi ne başvurdum. Hepsinin ortak görüşü dişlerin sökülüp implant yapılması yönünde. İmplant yerli ve yabancı olarak var. Arada 18000 TL fark var. Biraz araştırdım aslında tek fark yabancı kaliteli görüşü. Ama yerli ile yabancı arasında kullanılan malzeme açısından bir fark bulunmuyor. İkisi de düzgün bakım olursa 20 yıl ve üzeri gidiyormuş. Sizde yaptıran var mı önerileriniz nedir.

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
6
Bütçe yetmiyor hocam. Max 20k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone tarafında 16e var aklımda fakat dediğim gibi daha önce hiç kullanmadığım için kararsızım. Ayrıca 20w şarjda ayrı komik bir olay :D

Üst Alt