Sohbet Sohbet köşesi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Yaparsınız siz, ben öylesine taklılıyorum can sıkıntısı
Bootloader unlock işini biraz zorlaştırmışlar. Birkaç Python scripti gördüm ama yeterli gelmedi. Biraz zaman harcayıp onları değiştireceğim. İstediğim hale getirebilirsem buradan da paylaşırım dosyaları :)

HiddeNKinG17

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Bootloader unlock işini biraz zorlaştırmışlar. Birkaç Python scripti gördüm ama yeterli gelmedi. Biraz zaman harcayıp onları değiştireceğim. İstediğim hale getirebilirsem buradan da paylaşırım dosyaları :)
evet o işler biraz sıkıntı oldu

baran452415

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
89
Hocam ben F/P cihazları seviyorum. Bu da yeterince F/P bir cihaz. Kamera takıntısı olmayanlar için yeterli bir cihaz. Bende fotoğraf işlerimi kamera ile yaptığım için bu cihazdan öyle uçuk bir fotoğraf kalitesi beklemiyorum haliyle. Yani bahsettiğiniz ucuz cihazlar kategorisine sokmam ben bu cihazı. Tabi size göre kötü olabilir. Herkesin düşüncesi değişir 😊
Hocam fiyat olarak iyi olabilir ama ben performans olarak birşey göremedim 😀😀 + çakma iPhone gibi ilk bakista ama dikkatli bakınca değilde gibi keşke birebir iPhone tasarım yapsalardi hiç değilse daha düzgün dururmus cihaz hayırlı olsun tekrardan almışsınız artık 😀 yapacak birşey yok

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Hocam fiyat olarak iyi olabilir ama ben performans olarak birşey göremedim 😀😀 + çakma iPhone gibi ilk bakista ama dikkatli bakınca değilde gibi keşke birebir iPhone tasarım yapsalardi hiç değilse daha düzgün dururmus cihaz hayırlı olsun tekrardan almışsınız artık 😀 yapacak birşey yok
Performansını görmek için cihazı alıp kullanmanız gerekli hocam. Ben burada amiral gemisi gibi bahsetmedim zaten F/P cihaz dedim. 30K bandında bundan daha iyisini bulmak kolay değil. Hatta öyle bir cihaz yok 😊 Ayrıca iPhone sevmiyorum. Ki Poco'nun iPhone olma derdi de yok. iPhone ile aynı tasarım istiyorum diyen Samsung alsın "İçi Android, dışı iPhone" tanımı yapılabilir bu marka için 😊

Skorpi16

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Performansını görmek için cihazı alıp kullanmanız gerekli hocam. Ben burada amiral gemisi gibi bahsetmedim zaten F/P cihaz dedim. 30K bandında bundan daha iyisini bulmak kolay değil. Hatta öyle bir cihaz yok 😊 Ayrıca iPhone sevmiyorum. Ki Poco'nun iPhone olma derdi de yok. iPhone ile aynı tasarım istiyorum diyen Samsung alsın "İçi Android, dışı iPhone" tanımı yapılabilir bu marka için 😊
Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...
bir sorum olacak size....Poco cihazların arayüzü MIUI yada HyperOS a göre daha farklı diyorlar, doğru mu ve MIUI seven biri rahat alışabiliyormu/alışabilir mi_
baran4524 hocam, hani bir kaç ay ortalarda olmayacaktınız? Kandırdınız mı yoksa bizleri?

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...
bir sorum olacak size....Poco cihazların arayüzü MIUI yada HyperOS a göre daha farklı diyorlar, doğru mu ve MIUI seven biri rahat alışabiliyormu/alışabilir mi_
baran4524 hocam, hani bir kaç ay ortalarda olmayacaktınız? Kandırdınız mı yoksa bizleri?

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence çok fazla fark yok hocam. Zaten bu cihazda da HyperOS 3 var. Sadece launcher farkı olabilir belki ama ben hangi cihaz alırsam alayım ilk iş olarak Smart Launcher kurup kullandığım için launcher farkını bilemiyorum hocam.

Bicer79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
RN8P
Konular
9
Merhaba
Bende samsung (s23u) kullanıyorum bana kamera olarak instagram vb olarak değilde karanlık veya loş ışıklı yerlerde kablo etiketi gibi vb şeyleri net çekmesi önemli neredeyse 6-7 metre gibi yerlerde net okunacak şekilde fotoğrafını çekiyor Samsung Server kayıt pahalı ve her zaman açık olmadığı için bende xiaomi 17 ultra veya pro max niyetim var bu konuda beni üzermi bilgisi olan var mı.

Daha önce redmi note 8 pro kullandım belki hayatımda kullandığım en sağlam telefon du samsung düştüğünde %80-90 ekran problem oluyor

baran452415

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
89
Hocam yurt dışı cihaz tercih etmiyorsunuz galiba

Üst Alt