Sohbet Sohbet köşesi

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
sorunsuzluk, fazla masraf açmama, kronik problemi olmama, performans... ben de oyumu egeadan yana kullanıyorum :) egeaya laf edenler kiralık 1.4 benzinli atmosferik easy paket egea sürüyorlar sonra her egeayı aynı zannediyorlar.
valla hocam cok haklısın 1.4 elden ele gezmiş arabaya binip egea kötülüyorlar.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sevgili kafeinsiz hocam, bildiğiniz üzere dün Redmi K90 Pro Max tanıtıldı, globale sanırım Poco olarak çıkacak...ben cihazı çok beğendim...bildiğim kadarıyla siz şu an Poco kullanıyorsunuz, arayüz olarak MIUI den çok bir fark var mı acaba yada şöyle sorayım, alcak olsam, yabancılık çekermiyim? Teşekkürler

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
47
Sevgili kafeinsiz hocam, bildiğiniz üzere dün Redmi K90 Pro Max tanıtıldı, globale sanırım Poco olarak çıkacak...ben cihazı çok beğendim...bildiğim kadarıyla siz şu an Poco kullanıyorsunuz, arayüz olarak MIUI den çok bir fark var mı acaba yada şöyle sorayım, alcak olsam, yabancılık çekermiyim? Teşekkürler
Poco arayüzü kötü hocam launcher ve uygulama simgeleri eski tarz bir şey. Bir türlü yenilemiyorlar

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sanırım artık pek yenilik istemiyorum hocam X7 Pro şu an için tüm ihtiyacımı görüyor. Yeni modeller konusunda bilgim hayli az.
ıhlamur hocamızın fikrinin aksine tema mağazası sınırsız seçeneklerle dolu faydalanmak da tamamen ücretsiz. Görünüş olarak hiçbir farkı yoktur yalnızca yuvarlak simgeler ile gelir değiştirmek ise bir kaç saniye alır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Lahmacun47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
6
Sanırım artık pek yenilik istemiyorum hocam X7 Pro şu an için tüm ihtiyacımı görüyor. Yeni modeller konusunda bilgim hayli az.
ıhlamur hocamızın fikrinin aksine tema mağazası sınırsız seçeneklerle dolu faydalanmak da tamamen ücretsiz. Görünüş olarak hiçbir farkı yoktur yalnızca yuvarlak simgeler ile gelir değiştirmek ise bir kaç saniye alır.
Hocam bu resmi arayüz mü hiç poco arayüzüne dikkat etmedim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Samsung u andırıyor bana OOOOOO CALL OF DUTY
Evet Samsung tarzı bir tema zaten. CODM uzun zamandır oynarım zaten 16 sezon Efsanevi yaptım yani. :)

Üst Alt