Telegram vs platformlarda dünyanın her tarafından tanımadığın binlerce kişi var, her ülkenin şartları farklı ve kullanıcıların farklı sorunları oluyor, ayrıca kullanılan dil ingilizce, ana dili ingilizce olanların dışında yazanların bazılarını anlamak ta bazen mümkün olamayabiliniyor ama basit...
forum.miuiturkiye.net
Skorpi hocam o konuda benden bahsetmişiniz teşekkür ediyorum evet 2 yıl iphone kullandım ama bu foruma uğramamazlık yapmadım yapamamda, daha bu forum düşünce aşamasında iken,
HiddeNKinG ilk forumunu açtığında birlikteydik beraber birşeyler yapmaya çalıştık proje aşamasında güzel düşünceler vardı ilerleyen zamanlarda
HiddeNKinG ile
cantara hocalar birlikte bu forumu hayata geçirdiler o dönemde bu foruma üye olmuştum bende naçizane önerilerde bulunmuştum, ben o dönemde XDA Developers'de Samsung bölümünde geliştirici olarak paylaşımlar yapıyordum ve yoğunluğum nedeniyle bu forumda fazla aktif olamadım ama
HiddeNKinG ve
cantara hocalarım iyi hatırlarlar bir gözüm buradaydı ama malum o dönem Samsung revaçtaydı, o dönemde kullandığım forum hesabımı kaybettim 2018 de yeniden hesap açtım, neyse fazla uzatmayayım, bazı olumsuzluklar yaşasam da bu forumun maddi manevi destekçisiyim, benden bahsettiğiniz bölümde ki üzücü yorumları görünce bu foruma verilen emekler aklıma geliyor da bu emekleri bilen insanı böyle konuşmalar daha da üzüyor...