Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Sevgili H.kadioglu hocam, bir soru daha benden...bu server kayıt işleminde mesela Mi15 e elimdeki atıyorum Max3 IMEİ ni attık, cihaz Mi15 mi görüncek/görünüyor yoksa Max 3 mü? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bir de dün sanırım birileri, 2 nci SIM e server kaydı yapıldıktan sonra, 1 nci SIM e SD kart takılıp, kullanılabilinir dendi, bu doğru olamaz dimi?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Sevgili H.kadioglu hocam, bir soru daha benden...bu server kayıt işleminde mesela Mi15 e elimdeki atıyorum Max3 IMEİ ni attık, cihaz Mi15 mi görüncek/görünüyor yoksa Max 3 mü? Teşekkürler

O zaman ben de bir ekleme yapayım hocam. Diyelim ben Xiaomi 15 pro aldım ve köşede duran mi 6 cihazımın IMEI sini verdim. Yarın birgün 5G yaygınlaşınca eski IMEI ile kayıt olan 15 pro 5G çekecek mi?
Bu da önemli bir konu.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Operatör max3 görür önemi yok ama.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
O zaman ben de bir ekleme yapayım hocam. Diyelim ben Xiaomi 15 pro aldım ve köşede duran mi 6 cihazımın IMEI sini verdim. Yarın birgün 5G yaygınlaşınca eski IMEI ile kayıt olan 15 pro 5G çekecek mi?
Bu da önemli bir konu.
Bu soru da gerçekten önemli hocam, teşekkürler, benim aklıma gelmemişti sorarken

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
H.kadioglu hocam, bu sorunun da cevabını alabilirmiyiz lütfen, teşekkürler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu da önemli bir konu.
4.5g de olduğu gibi 5g de sorunsuz çalışır bencr

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
195
Bu da önemli bir konu.
Mecburiyetten çeker Koçara hocam, işin aslı şöyle; 3.5g bir cihaz nasıl oluyor da 5g çekiyor, örneğin 5g gerektiren birçok servisi kullanamıyorsunuz yine örnek Volte veya VoWifi sağlıklı çalışmıyor sesi parazitlide olsa alabiliyor buna benzer şeyler.

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
195

Skorpi hocam o konuda benden bahsetmişiniz teşekkür ediyorum evet 2 yıl iphone kullandım ama bu foruma uğramamazlık yapmadım yapamamda, daha bu forum düşünce aşamasında iken, HiddeNKinG ilk forumunu açtığında birlikteydik beraber birşeyler yapmaya çalıştık proje aşamasında güzel düşünceler vardı ilerleyen zamanlarda HiddeNKinG ile cantara hocalar birlikte bu forumu hayata geçirdiler o dönemde bu foruma üye olmuştum bende naçizane önerilerde bulunmuştum, ben o dönemde XDA Developers'de Samsung bölümünde geliştirici olarak paylaşımlar yapıyordum ve yoğunluğum nedeniyle bu forumda fazla aktif olamadım ama HiddeNKinG ve cantara hocalarım iyi hatırlarlar bir gözüm buradaydı ama malum o dönem Samsung revaçtaydı, o dönemde kullandığım forum hesabımı kaybettim 2018 de yeniden hesap açtım, neyse fazla uzatmayayım, bazı olumsuzluklar yaşasam da bu forumun maddi manevi destekçisiyim, benden bahsettiğiniz bölümde ki üzücü yorumları görünce bu foruma verilen emekler aklıma geliyor da bu emekleri bilen insanı böyle konuşmalar daha da üzüyor... 😣😖

Son düzenleme:

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
195
Özür dileyerek yukarı da yazdıklarıma ilaveten Telegram tarzı uygulamalar arşiv değildir ama bu forum 142.376 konuyla parayla ulaşamayacağınız bir arşiv'dir. değerini bilip forum hakkında ileri geri konuşulmaması gerekiyor.

Bu arada Skorpi hocam sizi bu forum sayesinde tanıdım ama Koçara hocamı da o eski dönemlerden tanırım onu unuttum zannetmesin. 🙂

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
79
Valla Hangi Mi serisini alacağımı şaşırdım 14T'mi yoksa 14T pro mu ama teknomuazdan 🫠 help

Üst Alt