Sohbet Sohbet köşesi

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı işler günler olsun işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun arkadaşlar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam sıfır Clara aldım :) artık bol bol okuma var. Birde hoşuma giden bir kılıf bulursam tam olacak.
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın :) Genellikle 100 lira ucuz diye nia modeline yöneliyor kullanıcılar ama aradaki farklar kesinlikle 100 liradan çok daha fazla eder. Bence güzel bir seçim olmuş clap~~

O cihazda kolay kablosuz kitap gönderme yöntemi var mı? Ben araştırdım ama bulamadım. Türkçe kaynak zaten neredeyse hiç yok, yabancı kaynaklarda da ftp üzerinden gönderimden bahsedilmiş ama onlar da uğraştırıcı. Örneğin kindle'da kitabı maile ek olarak ekleyerek veya bilgisayarda sağ tık gönder ile yapılabiliyor ama koboda böyle pratik bir yöntem göremedim... Eğer siz bulursanız paylaşırsanız çok sevinirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

MrtAltg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
8
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın :) Genellikle 100 lira ucuz diye nia modeline yöneliyor kullanıcılar ama aradaki farklar kesinlikle 100 liradan çok daha fazla eder. Bence güzel bir seçim olmuş clap~~

O cihazda kolay kablosuz kitap gönderme yöntemi var mı? Ben araştırdım ama bulamadım. Türkçe kaynak zaten neredeyse hiç yok, yabancı kaynaklarda da ftp üzerinden gönderimden bahsedilmiş ama onlar da uğraştırıcı. Örneğin kindle'da kitabı maile ek olarak eklemek ve bilgisayarda sağ tık gönder yapılabiliyor ama koboda böyle pratik bir yöntem göremedim... Eğer siz bulursanız paylaşırsanız çok sevinirim.

bir site buldum ilk olarak kobonuzun tarayıcısı ile siteye giriyorsunuz size bir kod veriyor.

Cihazınızın verdiği kodu yukarıya yazıyorsunuz gözat kısmından istediğiniz ebook u upload ve send diyorsunuz. yükleme bitiminde cihazınızda tarayıcısında gözüküyor. İndirip okuyorsunuz bulduğum en pratik şey bu şimdilik.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular