Sohbet Sohbet köşesi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Mobil surum yaklaşık 1 haftadır niye oturmadı. Anasayda ust kısmı sureklı değişiyor eskı halı güzeldi.

Sohbette son mesajlarda gözükmeye başlamış

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Günaydın, hayırlı sabahlar diliyorum herkese. Dün ki yorgunluktan ötürü bugün izin günüm olunca anca kalkabildim. Rutin olarak her gün saat 6 da kalkan birisi olarak. Allah tüm çalışan, emek veren, emekçi kardeşlerime ve hocalarıma bilhassa banada kolaylık versin diyorum. Çayımızı yudumlayıp bir kaç gazete manşetlerine bakabiliriz artık. :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Uzun zaman aradan sonra gününüzü bir fıkra ile şenlendirelim...

Bizim Temel, karısı Fadime 'yi Dursun ile yakalar. Hemen silahını çeker ve Dursun' a, " Madem Fadime yi istiyorsun, onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum..." der.
Dursun çaresiz kabul eder ve yandaki odaya geçip kapıyı kapatırlar. Temel hemen yaklaşıp Dursun'un kulağına fısıldar." Ula Dursun kimsenin ölmesine gerek yok. Ikimiz de havaya ateş edelim ve ölmüş numarası yapalım. Fadime hangimizin yanına koşarsa sevdiği odur..."
Bu fikir Dursun'un aklına yatar. İkisi de havaya birer el ateş edip kendilerini yere atarlar.
Az sonra Fadime odaya girer, bakar ki Temel ile Dursun uzanmış yerde yatıyor. Dışarıya seslenir.
" Cemal, hayatım... Gelebilirsin, ikisi de öldü... "

Sevdiklerinizle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir pazar günü dilerim...

Son düzenleme:

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar. Bende güzel bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum. Çalışanlara da Allah kolaylık versin, esnaf arkadaşlarımıza ve hocalarımıza da bol ve bereketli bir hafta geçirmelerini dilerim.

Üst Alt