Sohbet Sohbet köşesi

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
İyi akşamlar, 6 ayda 15 kitap okunabilir mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Düzenli bir rutinde kitap kalınlığına ve okuma süresine/hızına bağlı olarak çok rahat okunur. Önce istek. :)
Cevabınız için teşekkür ederim, okumayı severim lakin, düzenli bir rutin tuttabilir miyim o konuda korkuyorum. Listelediğim topu topu 20 kitap falan var. Elin adamları yılda 30-40 kitap bitiriyorlar.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Cevabınız için teşekkür ederim, okumayı severim lakin, düzenli bir rutin tuttabilir miyim o konuda korkuyorum. Listelediğim topu topu 20 kitap falan var. Elin adamları yılda 30-40 kitap bitiriyorlar.
Hocam ben bir yerde güzel bir okuma metodu görmüştüm. Çapraz okuma da deniyor hatta linkini göndereyim.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocam ben bir yerde güzel bir okuma metodu görmüştüm. Çapraz okuma da deniyor hatta linkini göndereyim.

Teşekkür ederim çapraz okuma dikkatimi çekti, ama korona var dışarıda okuyabileceğim yer yok diyebilirim, bizim burada mezarlığın orada yürüyüş yapıyorum arada, orada okursam insanlar delimi ne diyebilir :D Evde belli bir süre sonra yapılan aktivite sıkıyor, kütüphanelerin açılması dileğiyle.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Teşekkür ederim çapraz okuma dikkatimi çekti, ama korona var dışarıda okuyabileceğim yer yok diyebilirim, bizim burada mezarlığın orada yürüyüş yapıyorum arada, orada okursam insanlar delimi ne diyebilir :D Evde belli bir süre sonra yapılan aktivite sıkıyor, kütüphanelerin açılması dileğiyle.
İnşallah hocam:))) o zaman evde iken kendinize detoks yapmanızı öneririm. Telefon ve internet detoksu. Uzak durup sadece 1 saat kitap okuyun. Yine faydası olur :)

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
İnşallah hocam:))) o zaman evde iken kendinize detoks yapmanızı öneririm. Telefon ve internet detoksu. Uzak durup sadece 1 saat kitap okuyun. Yine faydası olur :)
Günde 30 sayfa ile başlayıp, 1 - 1.5 ay sonra günde 50 sayfa okuma alışkanlığını kazansam tamamdır. 5-6 ay düzenli okumada rahat 15 kitap bitirilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bırakamıyorum malesef telefon ve interneti, her 2-3 günde bir acaba android 11 konuşuluyormu, ne zaman çıkar diye forumu kontrol ediyorum. :D :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
" Severim geceyi çaresiz, korktuğumdan değil güzelliğinden..." demiş üstad Fazıl Hüsnü Dağlarca.

Yeterince gece oldu. Artık sessizliği sonuna kadar açabilirsiniz dostlar...

Üst Alt