Sohbet Sohbet köşesi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Belkide manyağın biri dünya nüfusunun fazla olduğunu düşünüp(bencede çok fazla) yapmıştır böyle birşey.. Birileri Çinde yarasalardan geldi diyor, kanada açıklama yapıyor, köpekten geldi diye.. Kime inanacağımızı da şaşırdık..

Bizim için farketmiyor ister Kanada ister Çin olsun sonuç da hepsi dış güç haha--

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Tünaydın, iyi pazarlar keyifli forumlar. :)

Bu yakışıklıdan kimlerde vardı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Minibüste 2 kişi sıkıştırıp çalmışlardı, minibüsten indiler o ara farkettim ancak minibüsçü inmeme ve arkalarından gitmeme müsaade etmedi, boş değildir onlar demişti.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Olabilir. Dünyadaki yaşlı nufüsü azalatmak için emekli maaş ödemelerini azaltmak için bile yapılmış olabilir.
Ölümlerin %49.4'ü, 25 - 49 yaş aralığına kaymış, bu oran Türkiye için mi, dünya için mi onu hatırlamıyorum.. Haberlerde görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minibüste 2 kişi sıkıştırıp çalmışlardı, minibüsten indiler o ara farkettim ancak minibüsçü inmeme ve arkalarından gitmeme müsaade etmedi, boş değildir onlar demişti.
Bence o minibüs şoförü sayesinde anlatabiliyorsunuz bu kötü anıyı.. Yatıp kalkıp dua edin hocam.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Geçmiş olsun hocam, cana geleceğine mala gelsin :) 3210 dahi olsa zamane yakışıklısı haha--antensiz delikanlı giggle~~birşey olsa üzülüyor insan.

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Geçmiş olsun hocam, cana geleceğine mala gelsin :) 3210 dahi olsa zamane yakışıklısı haha--antensiz delikanlı giggle~~birşey olsa üzülüyor insan.
Teşekkürler hocam, o zamanlar 250 maaş alırken 120 lira vermiştim o telefona.
Elden bir şey gelmemesi, kabullenmek zorunda kalmak çok kötüydü.
3210''u çok beğeniyordum ama ağırdı, asıl favorim 8210'du. Bayılıyordum o telefona, o da poşette olmasına rağmen botta tuzlu suya maruz kalarak bozuldu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Herkese iyi gceler diliyorum...bir çok kişiye RR rom tavsiye ettim ama kendim maalesef bir türlü kurmaya cesaret edemedim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herkese iyi gceler diliyorum...bir çok kişiye RR rom tavsiye ettim ama kendim maalesef bir türlü kurmaya cesaret edemedim

İyi geceler hocam, RR romu bende denemedim. Aosp romlar bana pek tad vermiyor, telefonu çıplak hissediyorum giggle~~

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

Kurunca akıcılık ne pil konusunda bilgi verirseniz bende kurmayı düşünüyorum hocam şuan Masik kullanıyorum memnunum ama insan da merak ediyor duramıyor :D :D

Telegram grubunda atılan resimlerden pil konusunda oldukça iyi gibi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
İyi geceler hocam, RR romu bende denemedim. Aosp romlar bana pek tad vermiyor, telefonu çıplak hissediyorum giggle~~
denemeden bilemezsiniz ki.... Skorpi hocam her zaman, RR nin AOSP lerin kralı der RR için, bir bildiği vardır sanırım
Kurunca akıcılık ne pil konusunda bilgi verirseniz bende kurmayı düşünüyorum hocam şuan Masik kullanıyorum memnunum ama insan da merak ediyor duramıyor :D :D

Telegram grubunda atılan resimlerden pil konusunda oldukça iyi gibi
Kurmaya vakit bulsam, zaten konusunu açarım hocam...Sayın Buse S. Yıldız hanım hocama dün akşam tavsiye ettim ve de kendisi kurdu, sanırım o konuda kendieri de bir şeyler söyler ama malumunuz oduğu gibi, cihazdan cihaza cok farklı görüşler olbailir

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
denemeden bilemezsiniz ki.... Skorpi hocam her zaman, RR nin AOSP lerin kralı der RR için, bir bildiği vardır sanırım

Kurmaya vakit bulsam, zaten konusunu açarım hocam...Sayın Buse S. Yıldız hanım hocama dün akşam tavsiye ettim ve de kendisi kurdu, sanırım o konuda kendieri de bir şeyler söyler ama malumunuz oduğu gibi, cihazdan cihaza cok farklı görüşler olbailir

Tabi ki hocam aynı cihazda bile aynı performansı vermiyor angel~~

Üst Alt