Corona var diye tatil de mi yapmiyak hocamYaz tatili tabi ki
![]()
15 Temmuz resmi tatil değil mi hocamNe tatili hocam![]()
Hocam ben çok yoğunum, sorunuzu lütfen Sayın cantara veya HiddeNKinG hocalarıma sorunHayatımda hiç tatile gidemedim maalesef bilmiyorum.
Skorpi hocam geçen sordum ama cevap alamadım kimseden, Facebook canlı yayın yapıyorumda reklam yapabilir miyim konu açsam. 10-15 takipçiye ihtiyacım var.![]()
15 Temmuz resmi tatil değil mi hocam![]()
Tamamdır hocam.Hocam ben çok yoğunum, sorunuzu lütfen Sayın cantara veya HiddeNKinG hocalarıma sorun
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yayın için galiba imzanızdaki sistemi kullanıyorsunuz, RX 470' e 400 W yetiyor mu ? RX 560'a anca yetiriyorum.Bana tatil matil yok hocam çalışmaya devam.
Tamamdır hocam.
Teşekkürler hocam.Muradovs bu tarz bir reklam konusuna bir defa izin verirsek arkasını alamayız maalesef... Bu nedenle üzülerek hayır demek zorundayım.
Yetiyor hocam hatta 350w vardı eskiden o bile yetiyordu. RX 470 gerçekten çok güçlü bir kart.Hocam yayın için galiba imzanızdaki sistemi kullanıyorsunuz, RX 470' e 400 W yetiyor mu ? RX 560'a anca yetiriyorum.
Biliyorum hocam, RX 570 ayarında. Güle güle kullanın.Teşekkürler hocam.
Yetiyor hocam hatta 350w vardı eskiden o bile yetiyordu. RX 470 gerçekten çok güçlü bir kart.
Teşekkürler hocam.Biliyorum hocam, RX 570 ayarında. Güle güle kullanın.