- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Allah razı olsun hocam, rabbim cümlemizi korusun, muhafaza eylesin.
Allah razı olsun hocam, rabbim cümlemizi korusun, muhafaza eylesin.
Geçmiş olsun hocamBugün aşırı derecede rahatsızım, sizlere günaydın, tünaydın diyemedim hakkınızı helal edin. Şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum.
Büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..Teşekkür ederim hocam. 2 sene önce dikkatsiz bir hemşire yüzünden sağ bacağımdan olmak üzereydim şimdi çabalarımız sonucu kurtardır bacağı ancak o kadar şiddetli bir ağrısı var ki, ağrıya dayanamayıp çocuk gibi oturup ağladım.![]()
Çok geçmiş olsun hocamBugün aşırı derecede rahatsızım, sizlere günaydın, tünaydın diyemedim hakkınızı helal edin. Şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum.
Sizede çok geçmiş olsun hocamBen de günaydın mesajı yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın, benim de pek tadım yoktu en yakın dostum sandığımdan bıçaklandım, pardon ne dostu... İyi akşamlar geçirmenizi dilerim. Save_Mi hocam çok geçmiş olsun dileklerimi de buradan sizlere iletiyorum, ben de saçımın döküldüğü zaman çok üzülmüştüm Allah'a şükrolsun geri çıktılar ama kafamın üstünden derimin usturayla sıyrılışını gördüğüm an aklıma gelince çok üzülüyorum, tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim hocam, Allah kimseye dert vermesin.Sizede çok geçmiş olsun hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çok teşekkür ederim hocam, amin cümlemize.Eyüp Batuhan hocam Allah iyi insanlarla yollarınızı kesiştirsin, büyük geçmiş olsun