Sohbet Sohbet köşesi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Forumdaki sertifika sıkıntısı nedeniyle bugün erken saatlerde günaydın deme şansımız ne yazık ki olmadı. Neyse ki geri döndü forum, teşekkürler HiddeNKinG hocam. Tünaydın Miui Türkiye Ailesi, hayırlı cumalar. <3

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar. Sabah foruma giriş yapamayınca elim ayağım birbirine dolandı, bu güzel aileden bir kaç saat uzak kalmak bile insanı üzmeye yetiyor. Gününüz güzel geçsin değerli aile sakinleri :)

ichrkcs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reh
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Bilg. Prog.
Konular
11
merhaba arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var bunları yapabilecek birisi varsa bana ulaşabilir mi?
Kullanıcı tarafından girilecek 3 rakam ile oluşturulabilinen en büyük sayı ile en küçük sayı arasındaki farkı bulan C# kodunu yazınız. Örneğin rakamlar 5, 2 ve 8 olarak verilirse, en büyük sayı 852, en küçük sayı 258 olur, arasındaki fark ise 852 – 258 = 594 olarak bulunur.

Rakamları toplamı 10 olan 3 basamaklı sayıları ekrana yazdıran C# programını yazınız. Örneğin 109, 118, 127, … 3. İki basamaklı bir AB sayısı asal olduğunda BA sayısı da asalsa böyle sayılara simetrik asal sayı denir. İki basamaklı simetrik asal sayıları bulup ekrana yazan C# programını yazınız. Örneğin 11 (11), 13 (31), 17 (71)

Üst Alt