- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Herkesin hayırlı bir gün geçirmesini dilerim. Cumanız mübarek olması dileğiyle.
hocam vpn ile girince başka üklerden giriyor gözüküyor olabilir mi ?Sayın Merdanstbdw hocam, affınıza sığınarak soruyorum, foruma girişleriniz dünyanın her yerinden olmakla birlikte, profilinizde Türkmenistan yazmakta, gerçekten de nerelisiniz? Teşekkürler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, evet VPN ile girince, girişler başka ülkelerdenmiş gibi görünüyorhocam vpn ile girince başka üklerden giriyor gözüküyor olabilir mi ?
vpn hiç kullanmadım hocam bilgim yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Türkmenistan vatandaşıyım hocam Bu forumu seviyorum ülkede internet zayıf olduğu için ve çoğu siteler kapalı olduğu için vpn ile giriş yapıyorum. Bazen normal açılıyor bazende Vpn ile foruma bağlanıyorum hocam o yğzden farklı ülkeler gösteriyordur. Sizleri seviyorum Türkmenistandan Türkiye ye Selam olsunSayın Merdanstbdw hocam, affınıza sığınarak soruyorum, foruma girişleriniz dünyanın her yerinden olmakla birlikte, profilinizde Türkmenistan yazmakta, gerçekten de nerelisiniz? Teşekkürler
Teşekkürler hocam, türkçeniz de maşallah gayet iyi...yaş kaç ayıptır sorması?Türkmenistan vatandaşıyım hocam Bu forumu seviyorum ülkede internet zayıf olduğu için ve çoğu siteler kapalı olduğu için vpn ile giriş yapıyorum. Bazen normal açılıyor bazende Vpn ile foruma bağlanıyorum hocam o yğzden farklı ülkeler gösteriyordur. Sizleri seviyorum Türkmenistandan Türkiye ye Selam olsun
Teşekkürler hocam 26 yaşındayım ve 2 erkek çocuk babasıyım 2013-2015 arası 2 sene askerlik yaptım askerlik bitince de evlendim.Teşekkürler hocam, türkçeniz de maşallah gayet iyi...yaş kaç ayıptır sorması?
Allah bağışlasınTeşekkürler hocam 26 yaşındayım ve 2 erkek çocuk babasıyım 2013-2015 arası 2 sene askerlik yaptım askerlik bitince de evlendim.