Sohbet Sohbet köşesi

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Herkese iyi ve güzel hafta sonu dilerim
Bana bir konuda yardım edebilir misiniz kaç gündür redmi note 4 mido cihazima miui 10 kurmak isdiyorum 1 tek tereddüde etdiyim gcam olmaması ben fotografdan fazla kullanıyorum portre olmasada idare ederim ama hdr + çok başarılı bir kaç tane yerden bakdim ama yok olmuyor camera api2 kuruluyor zorda olsa ama gcam kamera çalışmıyor nasıl yapabilirim bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımlarınızı bekliyorum ;)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Herkese iyi ve güzel hafta sonu dilerim
Bana bir konuda yardım edebilir misiniz kaç gündür redmi note 4 mido cihazima miui 10 kurmak isdiyorum 1 tek tereddüde etdiyim gcam olmaması ben fotografdan fazla kullanıyorum portre olmasada idare ederim ama hdr + çok başarılı bir kaç tane yerden bakdim ama yok olmuyor camera api2 kuruluyor zorda olsa ama gcam kamera çalışmıyor nasıl yapabilirim bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımlarınızı bekliyorum ;)
@Escobar1945

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Usdadim nasılsınız iyisinizdir inşallah bende sizin gibi düşünüyorum ama Escobar1945 hocam bana darqin qaliba kendisine sordum cevabı vermemisdi inşallah yardım eder
Teşekkürler hocam, iyiyim çok şükür elhamdülillah, umarım siz de iyisinizdir.... Sayın Escobar1945 bu aralar inanın ki o kadar çok yoğun ve yoruluyor ki, başını kaşıyacak vakit bulamıyor, müsait olduğunda mutlaka döner size

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Teşekkürler hocam, iyiyim çok şükür elhamdülillah, umarım siz de iyisinizdir.... Sayın Escobar1945 bu aralar inanın ki o kadar çok yoğun ve yoruluyor ki, başını kaşıyacak vakit bulamıyor, müsait olduğunda mutlaka döner size

İyi olun her zaman usdadim bende iyiyim şükürler olsun anlıyorum usdadim inşallah boş vaktinde yardımcı olabilir sayqi ve sevgilerimle

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Estağfurullah kimseye dargın değilim işlerim bu aralar çok yoğun daha önce belirtmiştim mido için çalışan bir gcamera sürümü yok şöyle söyleyeyim (portre modunda yok) ama normal olarak çalışan bir gcamera sürümü vardı bulabilirsem atacağım buradan..
Usdadim nasılsınız iyisinizdir inşallah bende sizin gibi düşünüyorum ama Escobar1945 hocam bana darqin qaliba kendisine sordum cevabı vermemisdi inşallah yardım eder

EpicRom Developer Team

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Estağfurullah kimseye dargın değilim işlerim bu aralar çok yoğun daha önce belirtmiştim mido için çalışan bir gcamera sürümü yok şöyle söyleyeyim (portre modunda yok) ama normal olarak çalışan bir gcamera sürümü vardı bulabilirsem atacağım buradan..

EpicRom Developer Team
Merhaba Escobar1945 hocam ben yalnis anlamışım uzur dilerim işlerinizde basarilarinizi dilerim Allah kolaylık versin
Bende siz dediğinizi diyorum portre sonradanda yapmak oluyor ama hdr + olmuyor mümkünse işlerinizde de vakit bulursanız linki ve yahut yolunu gosderirseniz mutlu olurum bende miui 10 akşama kırarım inşallah

Üst Alt