Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları olsun inşallah ailemiz ve sevdiklerimizle beraber güzel günler olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Günaydın herkese, hayırlı sabahlar, güzel bir hafta sonu olması dileğiyle,iyi forumlar..

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kış geldiğinde, hava donduğunda ve insanlar insanlıktan çıktıklarında Nasreddin hocam gelir aklıma... wasntme~~

Hoca Nasreddin gecenin ayazında köyün birine yolu düşmüş, etraftan köpekler havlayıp hocaya saldırma çabasındayken, sesleri duyan gelir yardım eden olur diye düşünmüş ama yardıma gelen olmamış...

Bir hışımla yerden taş alıp köpekleri korkutayım diye yerden taş almak istemiş fakat ayazda donan taşları sökememiş "Allah Allah, nasıl memlekete geldim ben, köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar"

8=)

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Kış geldiğinde, hava donduğunda ve insanlar insanlıktan çıktıklarında Nasreddin hocam gelir aklıma... wasntme~~

Hoca Nasreddin gecenin ayazında köyün birine yolu düşmüş, etraftan köpekler havlayıp hocaya saldırma çabasındayken, sesleri duyan gelir yardım eden olur diye düşünmüş ama yardıma gelen olmamış...

Bir hışımla yerden taş alıp köpekleri korkutayım diye yerden taş almak istemiş fakat ayazda donan taşları sökememiş "Allah Allah, nasıl memlekete geldim ben, köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar"

8=)

Manidar moustache~~, ama böyle öğretici içeriklerinizden ötürü sizi kutlarım hocam handshake~~

Üst Alt