Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hava sıcaklığının düştüğü ve Ve sert rüzgara maruz kalan başta istanbul ve çevre İl lerde Yaşayan arkadaşlara Antalya nın o meşhur sıcaklığı ile Selam ve sevgilerimi yolluyorum.Günaydın..Gününüz aydın ve başarılı sağlık içinde geçsin...

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Bu staj işide ne zor işmiş arkadaş yav adam 8 de kapıda ol dedi ama kendisi yok kaldık ulu orta
Sabah Sabah:D:D:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antalya'nın o meşhur sıcağında yaşayan saygı değer hocalarıma 4 köşesi cennet olan canım İzmir'den selam ve saygılar...

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Sevgili yönetici arkadaşlarım..Foruma üye olurken Kızım işlemleri yapmıştı..Bugün burada mesajları okurken yaşlılık üzerine sohbet ilgimi cekti.ve kendi kendi kendime 'Sanırım en yaşlı ' üye benim.Torun gezdirecek onunla oyun oynayacak bir yaştaki adam burada geziyor denilecek diye düşündüm..Gençlerden bir şeyler öğrenmek ve bir Akademisyen emeklisı olarakta elimden geldiğince bana düşen bir görev olursa yardımcı olmaktır..Yönetimden . doğum tarihim sehven kızım tarafından 1965 yazılmış onu farkettim 07.06.1953 olarak değiştirilmesi ricasıyla..Selam ve sevgiler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yönetimden ricam yerine getirildi.çok teşekkür ederim....

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
2007 den bu yana İOS kullanan biri olarak Android Tabanlı cihazlar konusunda çokta fazla bilgim olmaması nedeniyle ilk etapta acemiliği geçirmek için Xianomi redmı 4 global cihaz aldım sürekli konuları takip etmeye çalışıyorum..İOS da yaptığımız jailbreke olayı Android de root olması ve bu konunun detaylarının Jailbreke hiçte benzememesi ve Brick olma durumu beni bayağı uğraştıracak diye düşünüyorum..İşte bundan dolayı Antalya ilinden forumda bu konularda daha ilerde olan arkadaş olursa iletişim kurmak isterim.Umarım bu istek gerçekleşir..iyi forumlar diliyorum

Üst Alt