Sohbet Sohbet köşesi

Cpt. Price

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8Lite 128/RN7
Konular
0
Aramıza hoş geldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sizin şu GH688'den bizde de var. Birkaç sorunumuz var cihazla. İlk olarak şarj aleti yok. Türk mantığı kalın uçlu nokia şarj aletinden 3.7 volt alıp direkt cihazın batarya girişlerine bağladım. Değişik sesler eşliğinde karşılandım. Ekranda "Tanımsız SIM" gibi bir yazı beni selamladı. Cihaz hâlâ sizde ise nasıl çalıştırıyorsunuz? Bir de mümkünse şarj kablosunun kutupları ile beraber fotoğrafını atabilirmisiniz? Teşekkürler ilginiz için <3

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sizin şu GH688'den bizde de var. Birkaç sorunumuz var cihazla. İlk olarak şarj aleti yok. Türk mantığı kalın uçlu nokia şarj aletinden 3.7 volt alıp direkt cihazın batarya girişlerine bağladım. Değişik sesler eşliğinde karşılandım. Ekranda "Tanımsız SIM" gibi bir yazı beni selamladı. Cihaz hâlâ sizde ise nasıl çalıştırıyorsunuz? Bir de mümkünse şarj kablosunun kutupları ile beraber fotoğrafını atabilirmisiniz? Teşekkürler ilginiz için QUOTE]Kimde varmış GH688

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Cpt. Price

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8Lite 128/RN7
Konular
0
Annem babamla iletişime geçmek için almış ilk çıktığı zamanlarda. Babamın Alcatel parçalanmış gitmiş bu hala taş gibi sağlam. Ah bir de kullanabilsek...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk mesajınızda GH688 sahibi olduğunuzdan bahsetmişsiniz ondan sorayım dedim. Hakkında çok bir bilgi yok cihazın.

Üst Alt