- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
3-5 ay üzerine foruma girelim dedik 5 mesaj atmadan konu kilit. Üye isteği üzerine hesabımı silin lütfen..
Uyenin isteği üzerine konu kilitlendi , 100binden fazla konu var başka konuya yazabilirsiniz3-5 ay üzerine foruma girelim dedik 5 mesaj atmadan konu kilit. Üye isteği üzerine hesabımı silin lütfen..
Uyenin isteği üzerine konu kilitlendi , 100binden fazla konu var başka konuya yazabilirsiniz
Yasal düzenlemeler nedeniyle hesabınızın, yazdığınız mesajlar, özel mesajlar gibi içeriklerin silinmesi mümkün değildir. Ancak talebiniz üzerine hesabınız geri alınamayacak şekilde erişime kapatılmıştır.Evet haklısınız. Bende üyeyim ve isteğim üzerine lütfen hesabımı silin..
Ne güzel lütfen anne ve babalarınızın kiymetini biliniz..Sizi kutluyorum .Gunaydınlar, herkese hayırlı hafta sonu diliyorum. Benim için pazarları anneler günü, aile ziyareti. Herkesin annelerinin ellerinden öperim.
Teşekkür ederim hocam, hayatımızdaki en büyük servet ailelerimiz değil mi?Ne güzel lütfen anne ve babalarınızın kiymetini biliniz..Sizi kutluyorum .
Mutlaka anne ve babanızın duaları sizi koruyacak ve mutlu olacaksıniz..