- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 297
Vallaha mıSizin için umut yok hocam![]()

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Vallaha mıSizin için umut yok hocam![]()

Maalesef hocam, ama üzülmeyin siz böyle çok güzelsinizVallaha mı
Siz bu kaşıntıyı başka kaşıntılarla mukayese etme yanlışına düşmeyin lütfen, başınıza gelince, anlarsınız ne menet bir şey olduğunuBi ara bilgisayarımda yaptığım Win7 ,Win8.1,Win10 döngüsü geldi aklıma merak etmeyin zamanla geçiyor kaşıntılar

Estağfurullah hocam, o sizin güzelliğinizMaalesef hocam, ama üzülmeyin siz böyle çok güzelsiniz![]()

Bildiğiniz gibi sarımsağın antioksidan özelliği son derece yüksektir hocam. Lakin başta önce siz sonra da benim gibi iflah olmaz rom kaşıntısı tutan klinik vakaalara bir faydası olacağını zannetmiyorum. Ama cacıkta iyi gider.Hocam sarımsak gerçektende çok faydalı ve yararlı bir şey, acaba Rom atma kaşıntısına da iyi gelirmi ve ne şekilde kullanmak gerekir, bu konuda bir bilginiz varsa ve bizlerle de paylaşırsanız, sevinirim
Hocam bu arada lütfen beni unutmayınız...Bildiğiniz gibi sarımsağın antioksidan özelliği son derece yüksektir hocam. Lakin başta önce siz sonra da benim gibi iflah olmaz rom kaşıntısı tutan klinik vakaalara bir faydası olacağını zannetmiyorum. Ama cacıkta iyi gider.![]()
Tam da ben sizi unuttuğunu diyecektim hocam, Siz bizlerin pirisisinizHocam bu arada lütfen beni unutmayınız...![]()

Estağfurullah Hocam..Hemde ne kaşınma var..Bir de buna cihaz kaşıntısı eklendi ki..Dostlar başına..Allah yardımcım olsun..Tam da ben sizi unuttuğunu diyecektim hocam, Siz bizlerin pirisisiniz
Sizi unutmak ne mümkün hocam? Siz Skorpi nin benden önce virüs bulaştırdığı kader kurbanlarındansınız.Hocam bu arada lütfen beni unutmayınız...![]()
Aminn inşallahEstağfurullah Hocam..Hemde ne kaşınma var..Bir de buna cihaz kaşıntısı eklendi ki..Dostlar başına..Allah yardımcım olsun..![]()