Sohbet Sohbet köşesi

nubia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nubia
Cihazım
nubia z9 max
Konular
0
Mi4c için MIUI 9 stabil fastboot Çin romu..
Romu yükleyip sonra türkçe olan bir rom bulup, twrp üstünden yüklersiniz.. Global fastboot romu bulamadım cihazınız için..

Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, tecrübeniz yoksa bu konularda, SORU VE YARDIM bölümünden konu açmaktan çekinmeyin.. Yanlış bir işlem sonrası cihazınız elinizde kalsın istemeyiz..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi geldim hocam deniyorum
eu romlarda fastboot yokmu hocam 3 saatim kaldı arkadaşa teslim etmem lazım telefonu :/ bulamadım global rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hocam miui 8.5 fastboot rom buldum çin romu bide bunu deniyecem iniyor

Son düzenleme:

nubia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nubia
Cihazım
nubia z9 max
Konular
0
abi böyle lanet bi telefon görmedim ya delirecem çok yavaş iniyor rom miui 8.5 bl kilitsiz rommudur inşallah olur bu olmassa vakit kalmadı of

Kocaelide xiaomi mi 4c rom yükleyebilecek bi dükkan varmı

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
nubia size konu açmanızı tam da bu yüzden önermiştim hocam.. Xiaomi Eu için fastboot rom ne duydum ne gördüm hocam..
Mi4c kullanıcıları size daha net bilgiler verebilir, bu yüzden yaşadığınız sorun için konu başlığı açın, yeri burası değil.

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
abi böyle lanet bi telefon görmedim ya delirecem çok yavaş iniyor rom miui 8.5 bl kilitsiz rommudur inşallah olur bu olmassa vakit kalmadı of

Kocaelide xiaomi mi 4c rom yükleyebilecek bi dükkan varmı
Hocam noldu cihaza

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nubia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nubia
Cihazım
nubia z9 max
Konular
0
Hocam noldu cihaza

Ayyıldız hocam saolsun windows 7 bilgisayarda çin romunu yükledi miappten google uygulamlarını yükledim ingilizce olarak verdim arkadaşa . Sabahtan beri beynim yandı. Ne saçma telefonmuş global romda yok miui 9 çin romu yükledik hocam.

nubia size konu açmanızı tam da bu yüzden önermiştim hocam.. Xiaomi Eu için fastboot rom ne duydum ne gördüm hocam..
Mi4c kullanıcıları size daha net bilgiler verebilir, bu yüzden yaşadığınız sorun için konu başlığı açın, yeri burası değil.

Hocam öyle stres altındaydım ki konu açıyim dedim miui versyon falan yaz diyor konuda nasıl yazılcak felan derken konu açmayı yapamadım sinir stres bulduğum yere yazdım hocam vakit azdı Ayyıldız hocamdan Allah razı olsun ilgilendi hepinize teşekkür ederim çin romu da olsa en azından açıldı telefon google uygulamalarınıda yükledim teslim ettim arkadaşa google kişiler senkronize olmadı öyle vermek zorunda kaldım

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Ayyıldız hocam saolsun windows 7 bilgisayarda çin romunu yükledi miappten google uygulamlarını yükledim ingilizce olarak verdim arkadaşa . Sabahtan beri beynim yandı. Ne saçma telefonmuş global romda yok miui 9 çin romu yükledik hocam.

Hocam öyle stres altındaydım ki konu açıyim dedim miui versyon falan yaz diyor konuda nasıl yazılcak felan derken konu açmayı yapamadım sinir stres bulduğum yere yazdım hocam vakit azdı Ayyıldız hocamdan Allah razı olsun ilgilendi hepinize teşekkür ederim çin romu da olsa en azından açıldı telefon google uygulamalarınıda yükledim teslim ettim arkadaşa google kişiler senkronize olmadı öyle vermek zorunda kaldım
Global romunu görmüştüm bi sitede

nubia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nubia
Cihazım
nubia z9 max
Konular
0
Tüh olmassa 2 hafta sonra denerim 2 hafta izne ayrılıcam teşekkür ederim . Sadece miui 8 için mi global rom var bu resmi rommu acaba . Zaten bu telefonu Türkiyeye getiren firma kimse artık . Arkadaş hepsibuaradam almış . Rom yok piyasada

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Tüh olmassa 2 hafta sonra denerim 2 hafta izne ayrılıcam teşekkür ederim . Sadece miui 8 için mi global rom var bu resmi rommu acaba . Zaten bu telefonu Türkiyeye getiren firma kimse artık . Arkadaş hepsibuaradam almış . Rom yok piyasada
Miui 10 var yalnız custom rom bootloader kilidini açıp twrp yükleyip flashlamaniz gerekicek

Konusu da burda linkini bırakıyorum

devrimsel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
Realme 3 pro
Konular
0
beyler bu imei mevzusu nedir? Herkes farklı bir şey diyor.

Üst Alt