- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- MI 9 Lite
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 36
Beylikdüzü İstanbul'da Turkcell cortladımı
İnternet yok
İnternet yok
Mobil sürümü ile daha kullanışlı ve hızlı, Tapatalk veya apk ya gerek yok bence.Forumun apksı var mı, olsa güzel olurdu
Tamamdır hocam teşekkürler,Mobil sürümü ile daha kullanışlı ve hızlı, Tapatalk veya apk ya gerek yok bence.
Sadece link vererek mesaj yazmayalım. En azından konuyla ilgili birşeyler olsun.Turkcell'den internet kesintisi açıklaması
Turkcell ve Superonline aboneleri bir süredir internet bağlantısına erişemiyor. Konuya ilişkin olarak kurumdan da bir açıklama geldi.
Çok sayıda Turkcell ve Superonline abonesi, bir süredir internete bağlanmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Turkcell müşteri hizmetleri, sosyal medyada kendilerine yöneltilen sorulara "Teknik çalışmalar nedeni ile yaşanan kesintiler için özür diler, gün içinde tekrar denemenizi rica ederiz" diye yanıt verdi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Lokal bir sıkıntı mı acaba ? Bütün gün mobil veri kullanmama rağmen ben bir kesinti yaşamadım.Turkcell'den internet kesintisi açıklaması
Turkcell ve Superonline aboneleri bir süredir internet bağlantısına erişemiyor. Konuya ilişkin olarak kurumdan da bir açıklama geldi.
Çok sayıda Turkcell ve Superonline abonesi, bir süredir internete bağlanmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Turkcell müşteri hizmetleri, sosyal medyada kendilerine yöneltilen sorulara "Teknik çalışmalar nedeni ile yaşanan kesintiler için özür diler, gün içinde tekrar denemenizi rica ederiz" diye yanıt verdi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beylikdüzü nde sabah yarım saat falan sürdü , sonra düzeldiLokal bir sıkıntı mı acaba ? Bütün gün mobil veri kullanmama rağmen ben bir kesinti yaşamadım.
Öğleden önce bir kez kısa süreli bende de kesilme oldu fakat, daha önce de bu şekilde kesilmeler olduğu için üzerinde durmadım hocam.Lokal bir sıkıntı mı acaba ? Bütün gün mobil veri kullanmama rağmen ben bir kesinti yaşamadım.