Dediğiniz gibi tenoloji özürlülüğü var sanırım?Değerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız.
Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz.
Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Orta Yaşlıyım.
Türkiye ye ilk gelen cep telefonu Ericsson GH688 i o zamanlar 1400 Mark verip alanlardan birisiyim, sonrasında Nokia,Samsung vs gibi o zamanların güncel cihazları... ve akıllı tabir ettiğimiz ilk telefonum Samsung Galaxy S3 oldu ve Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim.
Daha sonra Huawei Mate 7 ve en son olarak da Xiaomi Mi Max 2 ile MIUI Dünyasına adım attım.
S3 ile başlayan ve giderek şiddetlenen tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan amansız bir hastalığa yakalandım ve haftalık güncellemelerle hastalığımı belirli seviyede tutmaya çalışmaktayım.
Forumla ilgili genel düşüncelerinizi/iyileştirme önerilerinizi'de burada ayrıca paylaşabilirsiniz.....
Saygılarımla
Aksini iddia etmedim ki... Bizleri engin bilgilerinizle aydınlattığınız için de ayrıca minnettarız, teşekkürlerDediğiniz gibi tenoloji özürlülüğü var sanırım?
Gh 688 türkiye ye geldiğinde 4. nesildi artık. 337 ve motorola lar daha önceydi.
Hatta nokia show yapıyor, ericsson t 10 ile küçük telefon çıkartıyordu.
![]()
Bende de vardı t10 küçükken çok istemiştim havale geçirince almışlardı anteni kırdım ama hala duruyorDediğiniz gibi tenoloji özürlülüğü var sanırım?
Gh 688 türkiye ye geldiğinde 4. nesildi artık. 337 ve motorola lar daha önceydi.
Hatta nokia show yapıyor, ericsson t 10 ile küçük telefon çıkartıyordu.
![]()
Rica ederim. Yazım yanlışlığı sanırım?Aksini iddia etmedim ki... Bizleri engin bilgilerinizle aydınlattığınız için de ayrıca minnettarız, teşekkürler
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Kıssadan hisse derler de anlayana...Herkese iyi akşamlar diliyorum.
........Kısa bir ders........
İliklerine kadar hüzne bulanmış bir adam yalnız başına oturuyordu.
Ve bütün hayvanlar onun yanına gelip şöyle dedi : Seni bu kadar üzgün görmek istemiyoruz.Bize ne istediğini söylersen belki sana yardımcı olabiliriz.
Adam şöyle dedi: İyi bir görüş gücüne sahip olmak istiyorum.
Akbaba cevap verdi: Benimkini alabilirsin.
Adam : Güçlü olmak istiyorum dedi.
Jaguar: Benim gibi olabilirsin.
Sonra adam şöyle dedi: Yeryüzünün bütün sırlarını bilmek istiyorum.
Yılan cevap verdi: Ben sana onları gösteririm.
Ve bu böylece bütün hayvanlar arasında devam etti.
Ve adam onların verdiği bütün hediyeleri alarak oradan uzaklaştı.
Sonra baykuş diğer hayvanlara dönüp:Şimdi adam çok şey biliyor ve çok şey yapabilir.Birden içimi bir korku kapladı.
Geyik şöyle dedi: Adam ihtiyacı olan herşeye sahip.Artık üzüntüsü geçecek.
Ama baykuş cevap verdi: Hayır.
Ben adamın içinde büyük bir boşluk gördüm.Asla dolduramayacağı derin bir açlık.Onu üzen de,ona bunları isteten de o.
O almaya devam edip duracak.
Ta ki dünya ona şöyle seslenene kadar : Artık sana verebilecek bir şeyim kalmadı.!