Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
51
Sevgili Buse S. Ada hocam, sizi arada bir de olsa böyle aramızda görmek, kıymetli yorumlarınızı okumak hakikaten mutluluk verici. Galiba miuiturkiye forumundaki eksikliğiniz fazlasıyla hissediliyor.
İnşallah bir gün tekrar bir araya gelir o eski muhabbetlerimizi tekrarlarız.
Siz bu konuda Cumhur hocayı biraz sıkıştırın bence. 8=):D

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bugünkü pazar neşeniz...

Adam karısının kendisini aldattığından şüpheleniyormuş. Sevgilisiyle birlikte yatakta basmaya karar vererek işten erken çıkar ve bir taksiye biner. Taksiciye durumu anlatır ve şahit olmasını ister. Taksici de kabul eder.
Eve girip yatak odasının kapısını açtığında adamın şüphelendiği gibi karısı ve aşığını yatakta uygunsuz vaziyette görürler.
Koca öfkeyle belinden silahını çıkarır ve adana doğrulur. Tam tetiğe basacak karısı " Dur..." demiş. " Sakin ateş etme...".
Adam sormuş, " Niye?"
" Oturduğumuz bu evi kim aldı biliyor musun? Çocukların okul nasraflarını kim ödüyor? Bodrum' daki yazlığı nasıl aldık haberin var mı? Hepsi bu adamın sayesinde, onun parasıyla..."
Koca bunları duyunca daha da sinirlenmiş. Şahit olsun diye yanında gelen taksiciye dönmüş.
" Şimdi ben bu adama ne yapayım ha? Söyle ne yapayım? "
Taksici sakın bir sesle," Üstünü ört abi.. " demiş." Adamcağız üşümesin... "

Mutlu pazarlar...
Foruma yeni katılan bir genç kardeşimizin bu fıkradan çıkarması gereken sonuç nedir acaba ? Karısını kaç mangıra pay edeceğini mi hesaplayacak.

Bizim Türklerde asırlardır bitmeyen bir adamcılık sorunu var. Bir şeyin doğru veya yanlış olduğuna yapan kişi üzerinden karar veriliyor. Bu yüzden de her şey aşağıya doğru gidiyor. Kişiye bakmayın ayıbın her türlüsü aynı.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
51
Foruma yeni katılan bir genç kardeşimizin bu fıkradan çıkarması gereken sonuç nedir acaba ? Karısını kaç mangıra pay edeceğini mi hesaplayacak.

Bizim Türklerde asırlardır bitmeyen bir adamcılık sorunu var. Bir şeyin doğru veya yanlış olduğuna yapan kişi üzerinden karar veriliyor. Bu yüzden de her şey aşağıya doğru gidiyor. Kişiye bakmayın ayıbın her türlüsü aynı.
Aslında size cevap vermeyi düşünmüyordum ama galiba HiddeNKinG hocamı haklı çıkarma konusunda ısrarcı olacaksınız. Konuyu sohbet ortamından çıkarmanın lüzumu yok. Bu forumun ahlak bekçiliğini yapmak size mi kaldı? Kaldı ki ortada ahlâka mugayyir bir durum varsa sayın yöneticilerimiz lüzumlu ikazı yaparlar zaten. Bu fıkradan ne anlam çıkarmak istediğiniz sizin hayal gücünüze kalmış.
Benim sizden ricam herhangi bir üyeyi müdafaa ihtiyacını hissediyorsanız bunu çok iyi bildiğiniz rom root konularında yardımcı olarak yapın ve sizi alakadar etmeyen mevzulara lütfen müdahil olmayın.

Son düzenleme:
Üst Alt