Sohbet Sohbet köşesi

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
201
Gününüz Aydınlık olsun, işleriniz hayırlı kazançlarınız bereketli olsun hayırlı cumalar.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Herkese merhaba.
Nasılsınız sevgili dostlar. Umarım herkes iyidir. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet olunuz.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bugün an itibariyle özel güvenlik sektöründen bir daha hiç girmemek üzere ayrıldım. İnsanlarla uğraşmak, kaprisli egolu emekli polis ve asker amirler. Projelerde sanki satın alınan bir malmışız gibi haklardan adam gibi yararlanamamak ve dahası.. Türkiye de bu özel güvenlik denilen olay tamamen bitmiş ve değersiz, vasıfsız görülen bir iş konumuna düşmüş halbuki düzenli ve sistemli bir şekilde hareket edilse ve yetki kapsamı genişletilse özel güvenlik kolluk kuvvetlerinden sonra gelen yardımcı bir unsur oluyor. Bugün polisin yetişemediği hemen müdahale edemediği alanlarda özel güvenlik devreye giriyor. Tazminatımı alıp çıktım an itibariyle bugün ve yaklaşık 15 senedir bu işi yapan birisiyim ve son zamanlarda emeğimin harcandığını, ötekileştirildiğimi ve tabiri caizse özür dileyerek "enayi" yerine koyulduğumu düşünüyorum. Türkiye nin acı gerçekleri..

5188 sayılı özel güvenlik yasası tamamen bir hikayeden ve formaliteden ibaret, özel güvenliği nasıl kısıtlayayım nasıl iş yapmasını engelleyeyim niteliğinde bir ders kitabı adeta..

Sakın ama sakın arkadaşlar özel güvenlik düşünmeyiniz, çevrenizde düşünen var isede engel olunuz. Özel güvenlik gerçekten paraya sıkıştığınız durumlarda girip birkaç ay çalışılıp çıkılacak birşey ben vardiya amirliğide yaptım proje amirliğide yaptım genç yaşımda birçok proje değiştirdim, yeri geldi yeni projelerimde sadece güvenlik görevlisi olarak çalıştım ama kendinize vakit ayıramadığınız hastalığınızda adam gibi izin alamadığınız vefat gibi durumlarda dahi izin almanızın problem olduğu iş kolu.

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Çok geçmiş olsun hocam, 15 sene bayağı iyi dayanmışsınız yine, varmı ufukta yeni bir iş projesi

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Çok geçmiş olsun hocam, 15 sene bayağı iyi dayanmışsınız yine, varmı ufukta yeni bir iş projesi

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Hocam açıkçası 15 senenin yorgunluğu var, şuan kafam allak bullak ve tartışmalı ayrıldım maalesef ki. Tabiki yetkin olduğum yerler var genellikle bilgisayar donanımları ve bakım onarımı konusunda epey bilgiye sahibim kendi cihazlarımı dahi oturur kendim tamir ederim herhalde o işe yönelik bir yere gireceğim.

Zaman ne gösterirse, ama en azından adam yerine konulacağım ve sadece işimi yapacağım bir iş olur, kendi işimden bağımsız angaryalar dayatılmaz önüme işimi yapar efendi gibi gerektiği saatte çıkarım.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Tht den sayın Murad Ali hocam sizi tekrar görmek aşırı mutlu etti beni :)

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
201

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
201
Turk hack team de bir ara bulunmuştunuz diye hatırlamaktayım hocam.
evet doğru yaşlandım artık yaş 66 oldu, o işleri de gençlere devrettim, forumculuk hayatına da nokta koydum artık tek takıldığım yer burası.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
evet doğru yaşlandım artık yaş 66 oldu, o işleri de gençlere devrettim, forumculuk hayatına da nokta koydum artık tek takıldığım yer burası.

Maşallah hocam, Allah uzun ömür versin. Orada öğrendiğim şeyler ve dostlukları hiçbirşeye değişmem bende buradayım buranın yeri ayrı benim için. Skorpi hocam ondan sonra siz Koçara hocam böyle değerli insanlar olduğu için bırakmadım burayı. Hepside nadide değerli ve güzel insanlar yerleri ayrı.

Üst Alt