Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar dilerim yeni yılda herşey gönlünüzce olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun arkadaşlar
Tüm güvenlik güçlerimize vatan için çalışanlara rabbim güç kuvvet versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Tüm dünyada zülüm gören kardeşlerimize rabbim dualarımız ile yardım etsin inşallah
Sevgili dostlar. Abilerim kardeşlerim. Yeni bir sene geliyor. İnşallah gelen gideni aratmaz. Bu vesile ile yeni yılda tüm güzelliklerin sizleri bulmasını canı gönülden temenni ediyorum.
Yeni yılda bol Xiaomi li güzel günler dilerim.
Selamın aleyküm yeni yılın ilk günü ilk haftası hepimize sağlıklı mutlu huzurlu bereketli olsun işimiz gücümüz rast gitsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun arkadaşlar
Tüm güvenlik güçlerimize vatan için çalışanlara rabbim güç kuvvet versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Tüm dünyada zülüm gören kardeşlerimize rabbim dualarımız ile yardım etsin inşallah