- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 44
O zaman güzel bir kıssadan hisse ile köşenize bir katkı yapayım sayın hocam..Kesinlikle haklısınız hocam....bu köşe sanki artık sadece günaydın köşesi oldu...eskiden 2-3 kişi günaydınlaşıyorduk, son zamanlarda bu sayı 5-6 ya çıktı...Sevgili halilgurbuz hocam son zamanlarda artık günaydın yazmayı bıraktı, yeni cihaz onu da değiştirdi bence....benim de yeni cihazım Xiaomi 11T Pro olduğundan dolayı, yeni yılda bende yazmayı bırakacağım....forum seviyesi konusunda polemiğe girmek istemiyorum, yılların eğitimcisi olan siz öyle diyorsanız, öyledir....
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hoca cuma vaazında " Bismillah diyerek suyun üzerinde batmadan geçebilirsiniz" diye bir söz sarfeder. Bu söze inanan bir köylü artık kayık yerine yürüyerek nehirden geçmektedir.
Bir gün hocayı evine davet eder. Daveti kabul eden hocayla birlikte giderken her zaman geçtiği nehrin kıyısında kadar gelirler. Adam yürüyerek nehrin karşısına geçer dönüp bakar ki hoca karşıda durmuş kendisine bakıyor.
Bağırarak seslenmiş."Hocam sen demedin mi bismillah diyerek yürürseniz suya batmadan geçersiniz diye. Hadi gelsene ..."
Hoca bulunduğu yerden cevap vermiş. " Onu söyleyen dil bende ama inanan kalp sende ..."
Cümleten hayırlı akşamlar...