Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm soğuk bir Aralık sabahından herkese selamlar saygılar güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle Allah'a emanet olun arkadaşlar
Tüm dünyada zülüm gören kardeşlerimize rabbim dualarımız ile yardım etsin inşallah
Bu arada o kadar yaş tarafından kucumseniyordum
Yaşım 14 değil 17
Bu arada bu hesapı banlı olduğumu söylemek için açtım kuralla uymadığım için özür diler banlanan hesabımın adının Silinen hesap olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Not:Tabii hesap açılsa daha güzel olurdu ama yönetim bunun mümkün olmayacağını söyledi
Forum ahalisi ben kendi açtığım xenforo forumdan devam edeceğim
Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.
Sevgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve mümkünse forumdak linklerden yararlanmak için konuları görüntüleme izni talep ediyorum
Bu arada o kadar yaş tarafından kucumseniyordum
Yaşım 14 değil 17
Bu arada bu hesapı banlı olduğumu söylemek için açtım kuralla uymadığım için özür diler banlanan hesabımın adının Silinen hesap olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Not:Tabii hesap açılsa daha güzel olurdu ama yönetim bunun mümkün olmayacağını söyledi
Forum ahalisi ben kendi açtığım xenforo forumdan devam edeceğim
Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.
Sevgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve mümkünse forumdak linklerden yararlanmak için konuları görüntüleme izni talep ediyorum