- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 289
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #18.711
Sayın halilgurbuz hocam, birinin size sen diye hitap etmesine sinirlenmenize hayret ettim doğrusu, yazışırken, klavye hatası deyip, üzerinde bile durmaya değmez diye düşünüp, geçiştirmeniz daha uygun olurdu...Siz hiç kimseye, SEN diye hitap etmediniz mi bugüne kadar? Mesela benim bugüne kadar yazmış olduğum yaklaşık 19.250 mesajımda, bildiğim kadarıyla hiç kimseye SEN diye hitap etmişiliğim yoktur (belki 1-2 arada kaçmış olabilir)...forum dışında senli benli olduğum bazı değerli hocalarıma dahil forum ortamında SEN demişliğim olmamıştır....o nedenle konuyu bu kadar büyütmek gerekmez....alınganlığınızı yeni telefonunuza bağlıyorum...Ben yine şahsım adına yazayım. Sizin (bakın hep siz diye konuştum) satış yapmanız falan umrumda bile değil. Ama ben fikrimi belirtince bana sor bakalım etrafına (sen, birinci tekil şahıs) diye hitap etmeniz beni ziyadesi ile sinir etti
Fikrimi yine yineliyorum. Benim tecrübeme göre. Vodafone bu ülkede kullanılmaz. İsterse 100GB internet 10.000 dakika sınırsız SMS paketi ve bu paketi 100₺ ye versin genede almam kullanmam, kullanana mani olmam. Bana fikir sorana alma derim. Konu altında da fikrimi alenen beyan edebilirim. Almayın bence dostlar. Telekom alın Türkcell alın ama Vodafone a bulaşmayın. Söyleyeceklerim bunlar.
Amacım polimik yaratmak falanda değil. Kimse yanlış anlamasın. Üslup önemli. Bi özrü hak ediyorum bence
Aklıma gelmişken mesela en uyuz olduğum hitap şekli kardeşim'dir....asker arkadaşınmı? bu şekilde yazanlara mesajlarının altına şunu yapıştırmak lazım ama hangisiyle başa çıkacağım ki....İyi akşamlar
Kurallar
Forumu kullanmadan önce bu şartları ve kuralları kabul etmeniz gerekir.
forum.miuiturkiye.net
2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk