- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Hayırlı sabahlar gününüz sağlık huzur ve bereketli olsun,bol.kazançlar diliyorum...
Günaydınlar herkese hayırlı sabahlarDeğerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız.
Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz.
Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Orta Yaşlıyım.
Türkiye ye ilk gelen cep telefonu Ericsson GH688 i o zamanlar 1400 Mark verip alanlardan birisiyim, sonrasında Nokia,Samsung vs gibi o zamanların güncel cihazları... ve akıllı tabir ettiğimiz ilk telefonum Samsung Galaxy S3 oldu ve Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim.
Daha sonra Huawei Mate 7 ve en son olarak da Xiaomi Mi Max 2 ile MIUI Dünyasına adım attım.
S3 ile başlayan ve giderek şiddetlenen tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan amansız bir hastalığa yakalandım ve haftalık güncellemelerle hastalığımı belirli seviyede tutmaya çalışmaktayım.
Forumla ilgili genel düşüncelerinizi/iyileştirme önerilerinizi'de burada ayrıca paylaşabilirsiniz.....
Saygılarımla