Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Skorpi hocam...
Ben cihazı görmedim. Lakin gruplarda tanıdığım bazı dostların cihaz ile alâkalı son derece olumlu yorumlarını biliyorum.Teknik özelliklerine baktığımız zaman kamerası dışında hemen hemen Xiaomi 13 pro ile aynı donanıma sahip bir cihaz. ( Sizin de benim gibi kamera takıntınız olmadığı ve cihazın mevcut kamera özelliklerinin ihtiyacınıza cevap vereceğini bildiğim için yeterli olur diye düşünüyorum)
Bence cihazın iki negatif yönü olabilir. Birincisi global versiyon olmadığı için band 20 sorunu. ( ki ben mi 6 da bayağı sıkıntı çekmiştim hatırlarsanız)
İkincisi de tasvip etmediğim direnç kaydı. Bu işlemde cihazın bazı özellikleri kayboluyor. Ben o yüzden direnç yapılamayan 13 pro alıp kimlik kaydı yaptırdım. Tabii burada ustanın marifeti de çok önemli. Eğer hazır dirençli almaz sonradan yaptırmayı düşünürseniz Zenex hocamın da tavsiye ettiği ve direnç işinde İstanbul ' un bir numarası sayılan ustanın adını verebilirim.
Son cümle.... En az beş sene boyunca güncelleme derdi olmayacak güzel bir cihaz ve elinize çok yakışacağını düşünüyorum. Benim tek merak ettiğim sağınızdan solunuzdan hatta arkanızdan önünüzden baskı yapanlar kimler? Ne diyeyim? Böyle hayırlı dostlara sahip olduğunuz için çok şanslısınız doğrusu..

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkürler hocam, direnç işlemi sonrası hangi özellikler kayboluyormuş acaba
Baskıcılar bizim yönetim kurulundaki sevgili hocalarım

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Su geçirmezlik kesin gidiyor hocam. Fabrika çıkışlı termal macun tedariki sıkıntı. facepalm~~
İhtimal dahilinde olanlar ise şunlar : NFC bozulabilir, kamerada sensör ve odaklama sıkıntısı olabilir, ilerleyen zamanlarda bataryada ısınma ve şarj problemleri çıkabilir. Ben 13 Proyu almadan evvel bayağı bir araştırdım ve olması muhtemel bu sorunları göze alamadığım için resmi kayıt yaptırdım.
Tabi böyle problemler sizde de olabilir diye bir kaide yok. Fakat bu sorunların bazılarını yaşayan bir kaç tanıdığım var. Dediğim gibi direnç işlemini yapacak ustanın mahareti çok önemli

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Su geçirmezlik kesin gidiyor hocam. Fabrika çıkışlı termal macun tedariki sıkıntı. facepalm~~
İhtimal dahilinde olanlar ise şunlar : NFC bozulabilir, kamerada sensör ve odaklama sıkıntısı olabilir, ilerleyen zamanlarda bataryada ısınma ve şarj problemleri çıkabilir. Ben 13 Proyu almadan evvel bayağı bir araştırdım ve olması muhtemel bu sorunları göze alamadığım için resmi kayıt yaptırdım.
Tabi böyle problemler sizde de olabilir diye bir kaide yok. Fakat bu sorunların bazılarını yaşayan bir kaç tanıdığım var. Dediğim gibi direnç işlemini yapacak ustanın mahareti çok önemli
Su geçirmezlik çok da önemli değil, NFC, hocalarımın dediklerine göre, onlarda sorunsuz çalışıyor... Muhtemelen değil, kesin olarak hepimiz öleceğiz ama buna rağmen yaşıyoruz, o nedenle bu kadar fazla kafaya takmaya değmez hocam, teşekkürler

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Rica ederim hocam. Allah hem size hem de almayı düşündüğünüz K60 Pro cihazınıza uzun ömürler versin. 8=) mm~~

Üst Alt