- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Hayırlı sabahlar güzel bir hafta sonu olsun...
Hayırlı olsun sevgili hocam, Allah güle güle harcamayı nasip etsin ...inşallah 7500 üstü dür....ne zaman kutluyoruz ve neredeHerkese selamlar. Sabah erkenden mesai ye geldik. Hafta sonu çalışması var. Sabah yazamadım.
Bu arada emeklilik aylığı bağlandı Skorpi hocam
Maalesef 7500 hocamHayırlı olsun sevgili hocam, Allah güle güle harcamayı nasip etsin ...inşallah 7500 üstü dür....ne zaman kutluyoruz ve nerede
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun rabbim iyi günlerde harcamayı nasip etsin ben beklemeye devam ediyorum 5 ay oldu ses yok dahaHerkese selamlar. Sabah erkenden mesai ye geldik. Hafta sonu çalışması var. Sabah yazamadım.
Bu arada emeklilik aylığı bağlandı Skorpi hocam
Teşekkürler hocam. Bende bizzat SGK ya gittim. Ne oldu diye sormaya. Bi yanlışlık varmış onu düzelttiler. Sonra yattı para. Sizde bi gidin sorgulayın. İnşallah en kısa zamanda bağlanır.Hayırlı olsun rabbim iyi günlerde harcamayı nasip etsin ben beklemeye devam ediyorum 5 ay oldu ses yok daha
Teşekkür ederim Salı günü bir gideyim 80 km yol inşallah boşa gitmemiş olurum.Teşekkürler hocam. Bende bizzat SGK ya gittim. Ne oldu diye sormaya. Bi yanlışlık varmış onu düzelttiler. Sonra yattı para. Sizde bi gidin sorgulayın. İnşallah en kısa zamanda bağlanır.