- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Tünaydın dostlar mutlu pazarlar dilerim
Tünaydın dostlar mutlu pazarlar dilerim
Çok sıcak İstanbul. Bu havada nasıl yatıyorum bende anlamadımTünaydın hocam. Erkencisiniz bugünde..
Çok sıcak İstanbul. Bu havada nasıl yatıyorum bende anlamadım
Sıcaaaaak. Ama çalışmaya dewamkeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valla benimde bağlanmadı hâlâ hocam.Bende Eyt liyim ama maaş bağlanmadı daha 4 ay oldu bekliyorum Tekirdağ Sgk bu konuda çok yavaş
Valla benimde bağlanmadı hâlâ hocam.
Bi ara ek iş yapmıştım. Akşamları Trendyol yapıyordum. Motor almıştım. Ordan bağkur çıkmış. İşler sarpa sardı biraz. SGK ya gittim düzelttirdim. Şimdi yazı sonucunu bekliyoruz.
Benim gibi sorunlu olanları arka plana atmışlar. Şimdi hala Mart'ta başvuru yapanları bitirmeye çalışıyoruz dediler. Ben Nisan da başvurdum. Hâlâ beklemedeyim.
Ben İstanbul İTÜ de kendi işimi yapmaya devam ederken. Motor aldım. Sonra dedim bi deniim şu Trendyol işini. Astarı yüzünden pahalıya geldi. Hem kazanamadım, hem vergi çıktı, üstüne bide motora durduğu yerde çarptılar motor pert oldu2 sene moto kuryelik yaptım. Şeftim aylık 32 bin alıyordum ama yapılacak iş değildi. Sabahtan gece 2 ye kadardı.
Ben İstanbul İTÜ de kendi işimi yapmaya devam ederken. Motor aldım. Sonra dedim bi deniim şu Trendyol işini. Astarı yüzünden pahalıya geldi. Hem kazanamadım, hem vergi çıktı, üstüne bide motora durduğu yerde çarptılar motor pert oldu
Ama bağkur çıkmaması gerekiyordu. Çünkü SGK lı olarak çalışıyordum. Zaten SGK ya düzeltmeye gittiğimde memurda söledi. Yanlış açılmış dedi. Düzeltti hemen. Sırf onun yüzünden emekli aylığını bunca ay bekledik.