- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
Amerikalı bir şirket her yıl yaptığı geleneksel personel gezisini bu yıl Tayland ' taki bir timsah çiftliğine yapmıştı. Sabah kahvaltıdan sonra şirketin kaçık patronu herkesi etrafına topladı ve ilginç bir teklif yaptı.
" Kim timsahların olduğu gölete girer sahile kadar sağ salim yüzerse 5 milyon dolar kazanacak, yok eğer timsahlara yem olursa geziye kiminle katılmışsa o yakını 2 milyon dolar teselli ikramiyesi alacak."
Uzun süre kimse cesaret edip atlayamadı tabi. Ta ki ufak tefek bir adam kendini göle atana kadar. En önde adam, arkasında ise timsahlar delice bir yarış başladı. Adam hayatına oynamıştı. Nihayet kıyıya varmayı başardı ve nefes nefese bağırdı.
" Ulan.. Hangi şerefsiz beni suya itti...."
Kim çıktı dersiniz ? Adamın karısı...
İşte " Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır " sözü buradan gelmektedir
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar...
" Kim timsahların olduğu gölete girer sahile kadar sağ salim yüzerse 5 milyon dolar kazanacak, yok eğer timsahlara yem olursa geziye kiminle katılmışsa o yakını 2 milyon dolar teselli ikramiyesi alacak."
Uzun süre kimse cesaret edip atlayamadı tabi. Ta ki ufak tefek bir adam kendini göle atana kadar. En önde adam, arkasında ise timsahlar delice bir yarış başladı. Adam hayatına oynamıştı. Nihayet kıyıya varmayı başardı ve nefes nefese bağırdı.
" Ulan.. Hangi şerefsiz beni suya itti...."
Kim çıktı dersiniz ? Adamın karısı...
İşte " Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır " sözü buradan gelmektedir
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar...